Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ριζικά αναβαθμισμένο Ford Puma 1.0 Ecoboost 125 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το ριζικά αναβαθμισμένο Ford Puma 1.0 Ecoboost 125 PS
Το δημοφιλέστατο Puma έλαβε το απαραίτητο φρεσκάρισμα από τη Ford και είναι έτοιμο να συνεχίσει την απολύτως πετυχημένη πορεία του στην αγορά.
Πόσοι από εσάς θυμάστε ότι το Ford Puma διανύει τη δεύτερη του γενιά στους δρόμους του κόσμου; Ότι το B SUV με τη σπορ εμφάνιση και τις εξαιρετικές πωλήσεις δεν είναι το πρώτο Puma στην ιστορία της Ford; Πριν αρχίσετε το «γκουγκλάρισμα», να σας θυμίσουμε εκείνο το όμορφο πρωτοποριακό κουπέ που κυκλοφόρησε ελάχιστα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους της εταιρείας.
Τουλάχιστον όσον αφορά το εμπρός τμήμα αλλά και το όνομα της δεύτερης γενιάς.
Τα χρόνια πέρασαν, η αναβίωση πέτυχε και η σκληρή πραγματικότητα μας δείχνει πως όλο το χώρο που κάποτε είχαν τα κουπέ, τα σεντάν ή ακόμη και τα σουπερμίνι όπως το Fiesta, τον έχουν καταλάβει τα μικρά SUV. Έτσι και το Puma τράβηξε όλο το κουπί των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, με την ανανέωση του να έρχεται με μεγάλη φυσικότητα.
Τί νέο φέρνει όμως το Puma της δοκιμής μας;
Αρχικά βλέπουμε ότι παραμένει νεανικό, βγάζοντας αρκετό δυναμισμό και διατηρεί την κουπέ αμφίεση που το ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αποδεδειγμένα αρέσει. Εκεί που πήραν το νυστέρι οι άνθρωποι της Ford, ήταν στους προφυλακτήρες, τη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα LED και το νέο (μπλε-άσπρο) λογότυπο της εταιρείας. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ το εντυπωσιακό Cactus Grey της δοκιμής μας, ανήκει στη νέα χρωματική παλέτα του Puma και διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Λεπτομέρειες ως εδώ λοιπόν, καθώς απαιτείται ένα παρατηρητικό μάτι για να εντοπίσει κάποιος το φρεσκάρισμα στο SUV της Ford. Ήταν ωστόσο επιτακτικές για τον αισθητικό του εκμοντερνισμό όσο αγαπητό και να ήταν έτσι και αλλιώς. Εκεί που οι παρεμβάσεις είναι αρκετά αισθητές ήταν στο κομμάτι του εσωτερικού, εκεί όπου το ταμπλό έχει εντελώς νέο παρουσιαστικό, με υλικά πιο ανθεκτικά σε αίσθηση και εικόνα συναρμογής, και φυσικά την οθόνη πολυμέσων μεγέθους 12 ιντσών που «χτυπάει» στο μάτι με το που μπαίνεις στην καμπίνα του Puma (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης