Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Audi Q6 & SQ6 Sportback e-tron με έως 517 ίππους

tags :
Audi Q6 & SQ6 Sportback e-tron με έως 517 ίππους
Η Audi διευρύνει την ηλεκτρική της γκάμα με την παρουσίαση των νέων Q6 Sportback e-tron και SQ6 Sportback e-tron, δύο κουπέ crossover μοντέλα που θα κάνουν ντεμπούτο στην έκθεση του Παρισιού.
Τα Q6 και SQ6 Sportback e-tron ακολουθούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία των Q4 και Q8 Sportback e-tron, με μια κεκλιμένη οροφή που προσφέρει δυναμικότερο προφίλ και βελτιωμένη αεροδυναμική.
Συγκεκριμένα, ο συντελεστής οπισθέλκουσας μειώθηκε στο 0,26, κάτι που βελτιώνει την αυτονομία τους μέχρι τα 656 χλμ.
Παρά τις κοινές διαστάσεις με τα αντίστοιχα απλά Q6, η έκδοση Sportback είναι χαμηλότερη κατά 37 χλστ. Στο εσωτερικό υπάρχει η κλασική διάταξη με προηγμένο ψηφιακό πίνακα οργάνων 11,9 ιντσών και ένα μια οθόνη αφής 14,5 ιντσών για το infotainment με λειτουργικό Android Automotive OS.
Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια οθόνη head-up με επαυξημένη πραγματικότητα και μια επιπλέον οθόνη 10,9 ιντσών για τον συνοδηγό.
Το σύστημα φωνητικών εντολών ενισχύεται από την τεχνητή νοημοσύνη ChatGPT, αναγνωρίζοντας πάνω από 800 εντολές, ενώ το ηχοσύστημα Bang & Olufsen με 20 ηχεία προσθέτει premium εμπειρία ακρόασης.
Επιπλέον, οι σχεδιαστές έδωσαν έμφαση στη βιωσιμότητα, με υλικά από ανακυκλωμένα στοιχεία, όπως το ύφασμα Draft, το οποίο κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης