Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Rutherford Institute: Οι ΗΠΑ έχασαν τη Δικαιοσύνη και την ευημερία - Θρησκεία του κράτους η Πολιτική

Rutherford Institute: Οι ΗΠΑ έχασαν τη Δικαιοσύνη και την ευημερία - Θρησκεία του κράτους η Πολιτική
Η εξίσωση θρησκείας και πολιτικής εξουσιοδοτεί τους τυράννους και θέτει τις βάσεις για τον ολοκληρωτισμό
Σχετικά Άρθρα
Η πολλαπλών μετώπων κατάρρευση στην οποία έχουν περιέλθει οι Ηνωμένες Πολιτείες περιγράφεται σε άρθρο του Rutherford Institute, στο οποίο υποστηρίζεται πως η Δικαιοσύνη έχει καταστεί ουσιαστικά ένας υπηρέτης της πολιτικής εις βάρος των πολιτών.
«Η Πολιτική έχει γίνει η εθνική μας Θρησκεία», σχολιάζει ο αρθρογράφος, εξηγώντας πως η συνταγματική δημοκρατία των ΗΠΑ έχει δώσει τη θέση της σε μια θεοκρατία δομημένη γύρω από τη λατρεία ενός πολιτικού σωτήρα. «Για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, η Πολιτική έχει γίνει ο Θεός της Αμερικής», με τους απλούς πολίτες ως μαριονέτες να χορεύουν σε αυτό το παιχνίδι που έχει κατασκευάσει το Βαθύ Κράτος (Deep State) των ΗΠΑ.
«Κάθε παιχνίδι έχει έξι βασικά στάδια: 1) τη βάση για να τεθούν οι βάσεις για την ψευδαίσθηση 2) η προσέγγιση με την οποία γίνεται επαφή με το θύμα 3) η συσσώρευση για να κάνει το θύμα να αισθάνεται ότι έχει κεκτημένο συμφέρον για το αποτέλεσμα 4) η επιβεβαίωση με τη βοήθεια τρίτων συνωμοτών, για να νομιμοποιηθούν οι απατεώνες 5) η ανταμοιβή, στην οποία το θύμα βιώνει κάποιες μικρές πρώιμες «νίκες» και 6) το "hurrah": μια ξαφνική βιομηχανοποιημένη κρίση ή αλλαγή γεγονότων που δημιουργεί μια αίσθηση επείγοντος.
Σε αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι απατεωνιάς, κάθε υποψήφιος που παρουσιάζεται ως κάποια μορφή πολιτικού σωτήρα είναι μέρος μιας μακροχρόνιας, περίτεχνης απάτης που «έχει σκοπό να μας πείσει ότι, παρά το αντίθετο, ζούμε σε μια συνταγματική δημοκρατία».
Με αυτόν τον τρόπο, οι ψηφοφόροι είναι οι ψεύτικοι, οι υποψήφιοι είναι οι γελοίοι, και ως συνήθως, το Deep State νοθεύει το αποτέλεσμα.
Τρομοκρατικές επιθέσεις, πανδημίες, οικονομική αβεβαιότητα, απειλές για την εθνική ασφάλεια, εμφύλιες αναταραχές: όλες αυτές είναι χειραγωγημένες κρίσεις που αυξάνουν την αίσθηση του επείγοντος και μας βοηθούν να νιώθουμε συμμέτοχοι στο αποτέλεσμα των διαφόρων εκλογών, αλλά δεν αλλάζουν πολλά σε βάθος χρόνου όρος.

Ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει αυτές τις εκλογές, «θα παραμείνουμε όλοι αιχμάλωτοι του Deep State».
Πράγματι, η ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια απόδειξη της παλιάς παροιμίας ότι «η ελευθερία μειώνεται καθώς η κυβέρνηση (και η κυβερνητική γραφειοκρατία) μεγαλώνει».
Παρά το τι πιστεύουν ορισμένοι, το Σύνταγμα δεν αποτελεί μαγικό ξόρκι ενάντια στις κυβερνητικές αδικοπραγίες.
Πράγματι, είναι τόσο αποτελεσματικό όσο εκείνοι που το τηρούν. Όμως, χωρίς δικαστήρια που είναι πρόθυμα να υποστηρίξουν τις διατάξεις του Συντάγματος όταν κυβερνητικοί αξιωματούχοι το αγνοούν και πολίτη αρκετά γνώστης ώστε να εξοργίζεται όταν αυτές οι διατάξεις υπονομεύονται, το Σύνταγμα παρέχει ελάχιστη έως καθόλου προστασία έναντι επιδρομών ομάδων SWAT, οικιακής παρακολούθησης, πυροβολισμών αστυνομικών άοπλων πολιτών, κρατήσεις αορίστου χρόνου και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Κατά συνέπεια, η Αμερική δεν λειτουργεί πλέον υπό ένα σύστημα δικαιοσύνης που χαρακτηρίζεται από τη δέουσα διαδικασία, το τεκμήριο της αθωότητας, την πιθανή αιτία και τις σαφείς απαγορεύσεις για την κυβερνητική επίθεση και την αστυνομική κατάχρηση. Αντίθετα, τα δικαστήρια μας έχουν μετατραπεί σε δικαστήρια τάξης, τα οποία υπερασπίζονται τα συμφέροντα της κυβέρνησης, αντί να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των πολιτών, όπως κατοχυρώνονται στο Σύνταγμα.
Το κράτος δικαίου, το Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχουν εκτροχιαστεί από το Deep State.

«Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι μια κυβέρνηση απατεώνων της οποίας οι πολιτικές υπαγορεύονται περισσότερο από απληστία παρά από ανάγκη. Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, εμείς οι άνθρωποι έχουμε γίνει τόσο ευκολόπιστοι, τόσο εύκολα αποσπασμένοι και τόσο άγνωστοι που έχουμε αγνοήσει τα προειδοποιητικά σημάδια γύρω μας υπέρ της πολιτικής σκοπιμότητας με τη μορφή εκλογικών σωτηρών. (...)
Η εξίσωση θρησκείας και πολιτικής εξουσιοδοτεί τους τυράννους και θέτει τις βάσεις για τον ολοκληρωτισμό.
Εκεί βρίσκεται η τρέλα και η βέβαιη απώλεια των ελευθεριών μας», καταλήγει ο αρθρογράφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης