Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

To www.bankingnews.gr έκλεισε 4 μήνες, σας ευχαριστούμε για την μεγάλη αποδοχή της προσπάθειας μας

tags :
To www.bankingnews.gr έκλεισε 4 μήνες, σας ευχαριστούμε για την μεγάλη αποδοχή της προσπάθειας μας
Κλείνοντας τους 4 μήνες λειτουργίας το www.bankingnews.gr θα ήθελε πρωτίστως να σας ευχαριστήσει για την μεγάλη αποδοχή που είχε η προσπάθεια μας από όλους εσάς.
Φθάσαμε με την στήριξη σας τους 590.450 επισκέπτες, 141.350 μοναδικούς χρήστες  τον μήνα ενώ σε page views το www.bankingnews.gr έφθασε σε μηνιαία βάση τα 8.125.340.
Μέσος χρόνος παραμονής 36:45 λεπτά και συντριπτικό ποσοστό επιστροφής.
Επειδή μας αρέσει η διαφάνεια μπορούμε σε όποιον μας το ζητήσει και κυριολεκτούμε όταν λέμε σε όποιον μας το ζητήσει να στείλουμε την σελίδα του Google analytics ώστε να έχει άμεση και καθαρή πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία.
Ποιος ήταν και παραμένει ο βασικός στόχος του www.bankingnews.gr ήταν η διαφορετική ενημέρωση όχι οι ωραιοποιήσεις όχι οι στρογγυλοποιήσεις από εμάς θα πληροφορήστε  το γεγονός και προφανώς θα υπάρχουν και τα σχόλια μας.
Τίποτε ασχολίαστο όλα στο φως.
Το site είναι επικεντρωμένο στον χώρο των τραπεζών και θα παραμείνει ο κλάδος των τραπεζών η αιχμή του δόρατος του www.bankingnews.gr .
Είμαστε μια ομάδα 11 δημοσιογράφων και αναλυτών  που προσπαθούμε από τις 7 το πρωί έως τις 1 το βράδυ να σας κρατάμε ενήμερους για ότι συμβαίνει στις τράπεζες, στο χρηματιστήριο, στην οικονομία και βεβαίως στις διεθνείς εξελίξεις.
Το www.bankingnews.gr θα ανακοινώσει προσεχώς μια μεγάλη διεθνή συνεργασία και παράλληλα θα εμπλουτιστεί με νέα θέματα.
Ίσως η πιο ρηξικέλευθη πρόταση μας σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα hedge funds του πλανήτη θα παρέχονται συμβουλές και προτάσεις από την μεριά των επαγγελματιών. Και δεν σταματάμε εδώ…..
Για μια ακόμη φορά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας.

Πέτρος Λεωτσάκος
news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης