Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Swiss Re - Μείωση 11% στα καθαρά έσοδα το α' τρίμηνο του 2014

tags :
Swiss Re - Μείωση 11% στα καθαρά έσοδα το α' τρίμηνο του 2014
Στα 1,2 δισ. δολάρια τα καθαρά έσοδα
Το καθαρό εισόδημα του δεύτερου μεγαλύτερου αντασφαλιστικού ομίλου στο κόσμο υποχώρησε κατά 11% στα 1,2 δις δολάρια κατά τους τρεις πρώτους μήνες του 2014, σε σύγκριση με τα 1,4 δις δολάρια της αντίστοιχης περιόδου του προηγούμενου χρόνου.
Η εταιρεία με έδρα τη Ζυρίχη, δήλωσε στις 7.5.2014 ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα, σε σύγκριση με μια την εκτίμηση των 1,1 δις δολαρίων από οκτώ οικονομικούς αναλυτές που ρωτήθηκαν από το Bloomberg.
«Έχουμε καλή πρόοδο στην ενίσχυση της εταιρίας στο κλάδο Ζωή και Υγείας», δήλωσε στην ανακοίνωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Michel Lies, σημειώνοντας ότι τα οικονομικά αποτέλεσμα εξακολουθούν να «ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας».
Η Swiss Re αναθεωρεί το κλάδο Ζωής & Υγείας των επιχειρήσεών της αποσκοπώντας στην αύξηση της κερδοφορίας συγκριτικά με τη περσινή χρονιά. Τα μέτρα, τα οποία περιλαμβάνουν την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του ζημιογόνου χαρτοφυλακίου στις ΗΠΑ, στοχεύουν να διπλασιάσουν την απόδοση των κεφαλαίων στο 10% με 12% μέχρι το 2015 κάτι που θα κοστίσει περίπου 500 εκατ. δολάρια προ φόρων στο τρέχον έτος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης