Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020: Αυτό το Νοέμβριο πάμε public.gr

tags :
Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020: Αυτό το Νοέμβριο πάμε public.gr
Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020: Αυτό το Νοέμβριο πάμε public.gr
Έφτασε ξανά η σεζόν των εκπτώσεων και η ευκαιρία να αποκτήσουμε super προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές.
Ο Νοέμβριος είναι η περίοδος των φθινοπωρινών εκπτώσεων για το 2020, τις οποίες αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε ανοίγοντας τον browser μας και ψάχνοντας για τις καλύτερες προσφορές σε τεχνολογία.
Εκεί που καταλήξαμε ήταν στη σελίδα του Public.gr, στην οποία βρήκαμε και τεράστια ποικιλία tech προϊόντων και ασυναγώνιστες τιμές.
Αν αγαπάς κι εσύ την τεχνολογία, δες παρακάτω που αξίζει να αφιερώσεις την προσοχή σου σε αυτές τις εκπτώσεις.

Mobile tech εκπτώσεις  

Η φορητή τεχνολογία βρίσκεται παντού, στην τσέπη μας, στο backpack, ακόμα και στον καρπό μας.
Οπότε, ψάχνοντας για προσφορές τεχνολογίας πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μία «στάση» στα κινητά, εκεί όπου οι εκπτώσεις φτάνουν έως και το 44%.
Αν το smartphone σου δε χρειάζεται ακόμα αλλαγή, τότε συνδύασέ το με ένα wearable, το οποίο θα σε βοηθήσει να χρησιμοποιείς λιγότερο το κινητό σου μέσα στην ημέρα.
Για τις ώρες που τα κινητά δεν αρκούν, τσέκαρε τις laptop επιλογές στο Public.gr, για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από παντού.

Home tech εκπτώσεις

Ακόμα και όλη μέρα εν κινήσει να είσαι, θες να απολαμβάνεις την τεχνολογία και όταν γυρίσεις στο σπίτι.
Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να εκμεταλλευτείς τις φθινοπωρινές εκπτώσεις Public για να κάνεις το χώρο σου ακόμα πιο smart; Το κεντρικό κομμάτι του τεχνολογικού εξοπλισμού κάθε σπιτιού δεν είναι άλλο από την τηλεόραση!
Αυτό το Νοέμβριο κάνε αναβάθμιση στο σαλόνι σου, εξοπλίζοντάς το με μία από τις κορυφαίες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας με μεγάλη οθόνη και υψηλή ανάλυση 4K.
Σύνδεσε στην τηλεόραση και την κονσόλα που σου ταιριάζει, για να προσθέσεις και το gaming στις επιλογές ψυχαγωγίας σου.

Creative tech εκπτώσεις

Η τεχνολογία δεν χρειάζεται να παίζει μόνο επαγγελματικό ή ψυχαγωγικό ρόλο στην καθημερινότητά σου.
Με το κατάλληλο gadget μπορείς να εκφράσεις και τη δημιουργικότητά σου. Ο Νοέμβριος -και οι εκπτώσεις Public- είναι μία ευκαιρία να εξερευνήσεις ένα νέο χόμπι.
Η δικιά μας πρόταση είναι μία καινούργια φωτογραφική μηχανή.
Συγκεκριμένα, σου προτείνουμε να επιλέξεις μία entry-lever DSLR ή mirrorless μηχανή, η οποία θα σου δείξει τα βασικά, αλλά θα σε υποστηρίξει και σε ακόμα πιο “pro” καταστάσεις όσο θα μαθαίνεις περισσότερα για το νέο σου χόμπι.

No tech εκπτώσεις

Με τόση τεχνολογία που χρησιμοποιείς καθημερινά, δεν θα σε αδικούσαμε αν με το που διάβασες όλα τα παραπάνω σκέφτηκες πως ίσως χρειάζεσαι και λίγο «τεχνολογική αποτοξίνωση».
Για τις ώρες που θες να βγεις offline λοιπόν, σου έχουμε και πάλι τη λύση.
Οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2020 στα Public περιλαμβάνουν και πολύ δυνατές προσφορές σε βιβλία!
Οι τιμές στο μεγαλύτερο ελληνικό βιβλιοπωλείο είναι έως και 60% χαμηλότερες, οπότε αυτός ο Νοέμβριος σε προσκαλεί να γεμίσεις τη βιβλιοθήκη σου με νέα έργα και να χαθείς για ώρες στον κόσμο τους, όταν θες να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα.
Δε θα μπορούσαμε φυσικά να χωρέσουμε εδώ όλες τις online προσφορές που βρήκαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Public.
Γι’ αυτό πήγαινε κι εσύ στην ειδική σελίδα εκπτώσεων του Public.gr για να ανακαλύψεις τιμές που είναι έως και 85% χαμηλότερες, σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.
Η ποικιλία επιλογών είναι τεράστια, οπότε σίγουρα αυτός ο Νοέμβριος έχει προσφορές που ταιριάζουν και στις δικές σου ανάγκες.
Ό,τι χρειάζεσαι από τεχνολογία και ψυχαγωγία το αποκτάς οικονομικότερα στο Public.gr.
Μην καθησυχαστείς όμως! Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου τελειώνουν στις 15/11 γι’αυτό μην χάνεις καιρό! Κινήσου γρήγορα για να προλάβεις τις καλύτερες ευκαιρίες!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης