Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Αποποιείται κάθε ευθύνης για την τραγική οικονομική κατάσταση ο υπ. Οικονομικών - «Πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντος»

tags :
Γαλλία: Αποποιείται κάθε ευθύνης για την τραγική οικονομική κατάσταση ο υπ. Οικονομικών - «Πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντος»
Στις προηγούμενες κυβερνήσεις της Γαλλίας επιρρίπτει την ευθύνη ο Emmanuel Macron
Στις προηγούμενες κυβερνήσεις επιρρίπτει την ευθύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γαλλία, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Emmanuel Macron.
«Πληρώνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Την τελευταία διετία η κυβέρνησή μας άρχισε τις μεταρρυθμίσεις, τις οποίες τώρα ενισχύουμε», δήλωσε στο CNBC ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών.
«Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις. Είναι άδικο να επωμιστούμε την ευθύνη για τα λάθη του παρελθόντος», τόνισε χαρακτηριστικά, αποποιούμενος την ευθύνη για την τραγική οικονομική κατάσταση της Γαλλίας.
Όπως σημειώνει το CNBC, η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Francois Hollande βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς απέτυχε να δώσει πνοή στην αδύναμη οικονομική δραστηριότητα της Γαλλίας, την ώρα που η ανεργία έχει εκτοξευθεί σε επίπεδα ρεκόρ.
Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε χθες πως ο αριθμός των ανέργων ενισχύθηκε κατά 28.400 ή +0,8% καθώς τον Οκτώβριο διαμορφώθηκε στους 3.460.900!
Μάλιστα, σε ετήσια βάση, η αύξηση της ανεργίας ανέρχεται στο 5,5%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης