Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Οι καλές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας είναι προς όφελος και των δύο εθνών

Putin: Οι καλές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας είναι προς όφελος και των δύο εθνών
Ο ρώσος πρόεδρος απηύθηνε έκκληση προς τους αμερικανούς επιχειρηματίες να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του διαλόγου μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον
Έκκληση προς τους αμερικανούς επιχειρηματίες να βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας και ΗΠΑ απηύθυνε σήμερα (2/6) ο Vladimir Putin, κατά τη διάρκεια οικονομικού φόρουμ που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη.
Συγκεκριμένα, ο Putin, απευθυνόμενος σε ανώτερα στελέχη αμερικανικών επιχειρήσεων, εξέφρασε την πρόθεση της Μόσχας να συνεχίσει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump και την αμερικανική διοίκηση, παρά τα πρόσφατα εμπόδια που έχουν ανακύψει.
«Βοηθήστε μας να αποκαταστήσουμε τον ομαλό πολιτικό διάλογο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ρώσου προέδρου, ο οποίος μίλησε «εξ ονόματος της Ρωσίας και απευθυνόμενος στην αμερικανική πλευρά».
Επιπλέον, ο Putin δε δίστασε να επαναλάβει για ακόμα μία φορά ότι οι καλές σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας είναι προς όφελος και προς το συμφέρον αμφότερων των πλευρών.
Σημειώνεται ότι τα σχόλια του ρώσου προέδρου έρχονται σε μία χρονική στιγμή όπου ο Trump δέχεται την έντονη κριτική των μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης