Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Εκκενώθηκε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Φρανκφούρτη εξαιτίας ύποπτου δέματος

Γερμανία: Εκκενώθηκε χριστουγεννιάτικη αγορά στη Φρανκφούρτη εξαιτίας ύποπτου δέματος
Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, το ύποτπο δέμα εντοπίστηκε στην πλατεία Ρέμερ
(upd) Λήξη έλαβε πριν από λίγη ώρα ο συναγερμός που είχε σημάνει στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πλατείας Ρέμερ στην Φρανκφούρτη, με τις αρχές να ανακοινώνουν ότι το περιοχέμενο του πακέτου είναι ακίνδυνο, καθώς πρόκεται για ένα δώρο το οποίο προοριζόταν για τους άστεγους της πόλης.
Ειδικότερα, οι αρχές της Φρανκφούρτης, οι οποίες έσπευσαν να εξουδετερώσουν το δέμα, ανέφεραν ότι πρόκεται απλώς για ένα «καλοπροαίρετο δώρο», το οποίο ήταν «ατυχώς τοποθετημένο» στο συγκεκριμένο μέρος.
Νωρίτερα, το bankingnews.gr ανέφερε:
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πλατείας Ρέμερ στην Φρανκφούρτη, καθώς οι πολίτες εκκένωσαν εκτάκτως την περιοχή έπειτα από υπόδειξη της αστυνομίας, λόγω ύποπτου δέματος που έχει εντοπιστεί στην αγορά.
Συγκεκριμένα, οι τοπικές αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες της, ενώ πρόσθεσαν ότι το περιεχόμενο του δέματος παραμένει άγνωστο.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, το δέμα εντοπίστηκε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την αγορά, ενώ πρόσθεσε ότι στο σημείο έχουν ήδη καταφθάσει οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστώσουν αν το δέμα περιέχει κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.
Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι οι πολίτες οφείλουν να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η εξουδετέρωση του ύποπτου πακέτου θα πραγματοποιηθεί με πλήρη ασφάλεια.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης