Τελευταία Νέα
Διεθνή

Borghi (Lega): Οι αριθμοί στον προϋπολογισμό του 2019 δεν είναι γραμμένοι σε πέτρα

tags :
Borghi (Lega): Οι αριθμοί στον προϋπολογισμό του 2019 δεν είναι γραμμένοι σε πέτρα
Σκοπός είναι να παρουσιάσουμε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού που να ανταποκρίνεται σε αυτά που υποσχεθήκαμε είπε ο αξιωματούχος της Lega
Την θέση ότι οι αριθμοί που περιγράφονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού της Ιταλίας για το 2019, στο οποίο συμφώνησε χθες το βράδυ η ιταλική κυβέρνηση, δεν είναι «γραμμένοι σε πέτρα» διατύπωσε ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος της Lega Claudio Borghi.
«Στόχος μας είναι παρουσιάσουμε ένα προσχέδιο προϋπολογισμού που να ανταποκρίνεται σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί να γίνουν.
Θα πρόσθετα ότι οι αριθμοί που έχουν αποτυπωθεί σε αυτό το προσχέδιο δεν είναι γραμμένοι σε πέτρα» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Borghi, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στον προϋπολογισμό της Ιταλίας για το 2019.
Σημειώνεται πως χθες η ιταλική κυβέρνηση συμφώνησε σε έλλειμμα της τάξης του 2,4% του ΑΕΠ για το 2019, πολύ πάνω δηλαδή από το 1,6% με 1,9% που ήθελε ο υπουργός Οικονομικών, Giovanni Tria, ο οποίος υπέκυψε στις πιέσεις των Matteo Salvini και Luigi Di Maio.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης