![Δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ σκότωσαν τον «αρχιχαλίφη» του ISIS](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/f115af29fd169113e329ccb566206c6a_XL.jpg)
Ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τον Abu Yaser al-Issawi, έναν διοικητή του Ισλαμικού Κράτους που ισχυριζόταν ότι ήταν ο ηγέτης της τζιχαντιστικής οργάνωσης στο Ιράκ
Ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν τον Abu Yaser al-Issawi, έναν διοικητή του Ισλαμικού Κράτους που ισχυριζόταν ότι ήταν ο ηγέτης της τζιχαντιστικής οργάνωσης στο Ιράκ και ο «αντιχαλίφης» της, ανακοίνωσε σήμερα ο Ιρακινός πρωθυπουργός Mustafa al Qadimi.
«Οι ηρωικές ένοπλες δυνάμεις μας εξουδετέρωσαν τον διοικητή του Νταές (σ.σ. αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους), Abu Yaser al-Issawi στο πλαίσιο μιας επιχείρησης υπό την ηγεσία των υπηρεσιών πληροφοριών», τόνισε με ανάρτησή του στο twitter ο Qadimi.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών