Τελευταία Νέα
Διεθνή

Washington Post: Στη γωνία ο Zelensky, ο διχασμός σπάει την εθνική ενότητα της Ουκρανίας

Washington Post: Στη γωνία ο Zelensky, ο διχασμός σπάει την εθνική ενότητα της Ουκρανίας
Πιο δύσκολο για την κυβέρνηση Zelensky να πείσει και τους πιο στενούς συμμάχους να την προμηθεύσουν με περαιτέρω όπλα και χρήματα
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky είναι αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα λόγω της αυξανόμενης δυσαρέσκειας σε όλα τα επίπεδα της ουκρανικής κοινωνίας αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post.
«Ύστερα από 20 μήνες ολοκληρωτικού πολέμου, ο δημόσιος διχασμός αρχίζει να αναδύεται στην προηγούμενη ακλόνητη εθνική ενότητα της Ουκρανίας.
Το θέμα του αδιέξοδου στο στρατιωτικό μέτωπο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο καθώς αξιωματούχοι φοβούνται ότι αυτό μπορεί να απειλήσει με περαιτέρω πίεση τις προσπάθειες διαπραγμάτευσης με τη Ρωσία» επισημαίνει το δημοσίευμα, το οποίο τονίζει ότι ο διχασμός εντείνεται κυρίως λόγω της προοπτικής για έναν ακόμα σκληρό χειμώνα, τη στιγμή που υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για οποιαδήποτε σημαντική στρατιωτική πρόοδο στο νότιο μέτωπο της Ουκρανίας.
«Αυτά τα προβλήματα καθιστούν ακόμα πιο δύσκολο για την κυβέρνηση Zelensky να πείσει και τους πλέον στενούς του συμμάχους για την ανάγκη να τον προμηθεύσουν με πολύ περισσότερα όπλα, χρήματα και άλλους πόρους» αναφέρει η Washington Post.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης