Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρώσος στρατιώτης επέζησε από επίθεση 7 drones - καμικάζι των Ουκρανών

Ρώσος στρατιώτης επέζησε από επίθεση 7 drones - καμικάζι των Ουκρανών
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη FPV, τα οποία ελέγχονται από χειριστές σε πραγματικό χρόνο, είναι ικανά να εκτελούν ακριβή χτυπήματα σε στόχους, καθιστώντας τα ένα επικίνδυνο όπλο στο σύγχρονο πεδίο μάχης

Ρώσος στρατιώτης κατάφερε να αποφύγει επίθεση από επτά ουκρανικά drones FPV στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Το κατόρθωμα του έχει ήδη γίνει σύμβολο της ανθεκτικότητας και της ικανότητας που επιδεικνύεται στο πεδίο της μάχης.
Τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν πώς ένα μαχητικό καταστρέφει τρία εχθρικά drones, κάνοντας επιδέξια ελιγμούς και λαμβάνοντας αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Τέσσερα ακόμη drones που θα μπορούσαν να είχαν γίνει θανάσιμη απειλή έμειναν μόνο στη μνήμη του ήρωα που κυριολεκτικά γλίτωσε τον θάνατο.
Αυτές οι εξελίξεις έρχονται στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης σύγκρουσης όπου η χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων γίνεται ολοένα και πιο συχνή.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη FPV, τα οποία ελέγχονται από χειριστές σε πραγματικό χρόνο, είναι ικανά να εκτελούν ακριβή χτυπήματα σε στόχους, καθιστώντας τα ένα επικίνδυνο όπλο στο σύγχρονο πεδίο μάχης.
Ωστόσο, ο στρατιώτης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων μπόρεσε να δείξει ότι ακόμα και στις πιο επικίνδυνες καταστάσεις μπορεί κανείς να βρει μια διέξοδο, σώζοντας ζωές και εκπληρώνοντας μια αποστολή μάχης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης