Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστηρή προειδοποίηση Bondarev: Θα υπάρξει σκληρή απάντηση με ανάλογες ενέργειες εάν επιτραπεί στην Ουκρανία να πλήξει ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα

Αυστηρή προειδοποίηση Bondarev: Θα υπάρξει σκληρή απάντηση με ανάλογες ενέργειες εάν επιτραπεί στην Ουκρανία να πλήξει ρωσικό έδαφος με δυτικά όπλα
Η Ρωσία θα ανταποκριθεί με τρόπο αναλλογικό στις εκκλήσεις δυτικών πολιτικών να επιτρέψουν στην Ουκρανία να πλήξει ρωσικά εδάφη με δυτικό οπλισμό, δήλωσε ο Πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Viktor Bondarev, .στο κανάλι Telegram το Σάββατο 25/5.2024.
Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg σε συνέντευξή του στο περιοδικό Economist, κάλεσε τα μέλη της συμμαχίας να άρουν ορισμένους περιορισμούς στα χτυπήματα του Κιέβου με δυτικά όπλα σε στόχους στη Ρωσία.
«Το Πεντάγωνο και οι Βρυξέλλες έχουν προχωρήσει σε ανοιχτά προκλητικές ενέργειες που οδηγούν τον κόσμο σε μια παγκόσμια σύγκρουση.
Συζητώντας δημόσια θέματα που σχετίζονται με το να επιτραπεί στην Ουκρανία να βομβαρδίσει το ρωσικό έδαφος, στην πραγματικότητα δίνουν... την άδεια στους εαυτούς τους, αφού όλος ο εξοπλισμός (των ουκρανικών στρατευμάτων)  και η διοίκηση και ο έλεγχος των στρατευμάτων πραγματοποιούνται εδώ και καιρό με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ.
Ως απάντηση σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες, η Ρωσία σίγουρα θα απαντήσει με ανάλογες ενέργειες και μέτρα», έγραψε ο Bondarev στη ανάρτησή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης