Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orban: Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών μας παρασέρνει στον πόλεμο της Ουκρανίας όπου η Ευρώπη θα χάσει τα πάντα

Orban: Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών μας παρασέρνει  στον πόλεμο της Ουκρανίας όπου η Ευρώπη θα χάσει τα πάντα
«Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η φούσκα των γραφειοκρατών των Βρυξελλών οδήγησε σε μια σειρά από κακές πολιτικές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια», τονίζει ο Ούγγρος πρωθυπουργός 

Η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθεί να παρασύρει την Ένωση σε πόλεμο στην Ουκρανία για να νικήσει τη Ρωσία, ακόμη κι αν δεν έχει ούτε δυνάμεις ούτε μέσα γι' αυτό, σημειώνει ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban σε άρθρο του για την εφημερίδα Magyar Nemzet.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνθρωποι στην Ευρώπη βλέπουν «πόλεμο, μετανάστευση και στασιμότητα αντί για ειρήνη, τάξη και ανάπτυξη.
«Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η φούσκα των γραφειοκρατών των Βρυξελλών οδήγησε σε μια σειρά από κακές πολιτικές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια.
Η Ευρώπη παρασύρεται όλο και περισσότερο σε έναν πόλεμο στον οποίο η ήπειρος δεν έχει κανένα κέρδος και μπορεί εύκολα να χάσει τα πάντα», σημείωσε.
Κανένα τίμημα δεν είναι πολύ υψηλό για τις Βρυξέλλες όταν πρόκειται για τον πόλεμο, συνέχισε ο Orban.
«Οι γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες θέλουν αυτόν τον πόλεμο, τον θεωρούν δικό τους και θέλουν να νικήσουν τη Ρωσία.
Τα χρήματα των Ευρωπαίων διοχετεύονται στην Ουκρανία, οι κυρώσεις ήταν μια σφαίρα για τις ευρωπαϊκές εταιρείες, εκτόξευσαν τον πληθωρισμό και έριξαν εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες σε οικονομικές δυσκολίες», έγραψε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης