Τελευταία Νέα
Διεθνή

Economist για Biden με φωτογραφία περιπατητήρα ΠΙ: H υφήλιος παρακολούθησε έναν μπερδεμένο γέρο που πάλευε να θυμηθεί λέξεις

Economist για Biden με φωτογραφία περιπατητήρα ΠΙ: H υφήλιος παρακολούθησε έναν μπερδεμένο γέρο που πάλευε να θυμηθεί λέξεις
Η αδυναμία του Biden να προσγειώσει έστω ένα επιχείρημα εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου ήταν αποκαρδιωτική.
Μύδρους κατά της υποψηφιότητας Biden για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Economist με ένα ιδιαίτερο σκωπτικό άρθρο, το οποίο είχε ως αρχική φωτογραφία έναν περιπατητήρα ΠΙ.
Όπως αναφέρει σχετικά, το debate με τον Trump ήταν «άθλιο», ωστόσο η προσπάθεια να συμμαζευτούν τα ασυμμάζευτα ήταν ακόμη χειρότερη.
«Ολόκληρη η υφήλιος έμεινε να παρακολουθεί έναν μπερδεμένο γέρο που πάλευε να θυμηθεί λέξεις.
Η αδυναμία του να προσγειώσει έστω ένα επιχείρημα εναντίον ενός αδύναμου αντιπάλου ήταν αποκαρδιωτική.
Αλλά η προσπάθεια να αρνηθούν αυτό που είδαν με τα μάτια τους δεκάδες εκατομμύρια είναι πιο τοξική από κάθετι άλλο, επειδή η ανεντιμότητα της προκαλεί περιφρόνηση».
Το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί ο Λευκός Οίκος στα χέρια του Donald Trump.
Οι νέες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι οι ψηφοφόροι στις πολιτείες που πρέπει να κερδίσει ο Biden δεν τον επιλέγουν.
Το προβάδισμά του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο ακόμη και σε κάποτε ασφαλείς πολιτείες όπως η Βιρτζίνια, η Μινεσότα και το Νέο Μεξικό.
Σύμφωνα με τον Economist, αξίζει να θυμόμαστε τον Biden για τα επιτεύγματα και την ευπρέπειά του, και όχι για την παρακμή του.
Συνεπώς, πράττουν σωστά οι υψηλόβαθμοι Δημοκρατικοί που άρχισαν να τον καλούν ανοιχτά να παραμερίσει.
Ωστόσο, οι εκφράσεις τους δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το κύμα της απογοήτευσης που εκφράζουν ιδιωτικά.
Οι περισσότεροι από αυτούς πρέπει επειγόντως να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι αν δεν μιλήσουν τώρα, ο Trump θα κερδίσει.
Για να επιτευχθεί η πολιτική ανανέωση που τόσο ξεκάθαρα χρειάζεται τώρα η Αμερική, πρέπει να ζητήσουν αλλαγή. Δεν είναι πολύ αργά.
fasdsadf.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης