Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πεδίο δοκιμών του ΝΑΤΟ η Ουκρανία - Δοκιμάζονται όπλα για μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία

Πεδίο δοκιμών του ΝΑΤΟ η Ουκρανία - Δοκιμάζονται όπλα για μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία
Ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας είναι μπροστά
Ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Anatoly Antonov υποστήριξε με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ ότι το συμπέρασμα ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι ότι η Συμμαχία προετοιμάζεται για έναν μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία.
«Οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους κινητοποιούν τους μέγιστους δυνατούς πόρους για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους που καταρρέει» ανέφερε ο Ρώσος διπλωμάτης.
Πρόκειται για μια άποψη που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Ταϊλανδό ειδικό Kavi Chongkitthawon, ο οποίος υποστηρίζει πως το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως πεδίο δοκιμών για έναν μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία, αυξάνοντας την προοπτική ενός πυρηνικού Αρμαγγεδώνα.
«Όλες οι συζητήσεις στην επετειακή, 75η σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον ήταν διαποτισμένες με την προοπτική μιας μελλοντικής σύγκρουσης με τη Ρωσία.
Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες παραδέχονται ότι η Ουκρανία χρησιμοποιείται ως πεδίο δοκιμών για έναν μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία.
Έχουν προμηθεύσει την Ουκρανία τόσο με απαρχαιωμένα όσο και με σύγχρονα όπλα με τα οποία μπορούν να πειραματιστούν τα ουκρανικά στρατεύματα στο πεδίο της μάχης.
Από τον Φεβρουάριο του 2022, είναι ξεκάθαρο ότι η Ρωσία έχει εμπλακεί σε μια παρατεταμένη σύγκρουση με την Ουκρανία, η οποία σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τη στήριξη των ΗΠΑ και των συμμάχων τους» λέει ο ειδικός.

Τι θα γίνει μετά τον Νοέμβριο;

«Δεδομένης της αβεβαιότητας γύρω από τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Biden προσφέρει τώρα συνεχή υποστήριξη στην Ουκρανία και τους συμμάχους της.
Αλλά μετά τον Νοέμβριο, όλα μπορούν να συμβούν.
Το ΝΑΤΟ βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή του στρατηγικού σχεδιασμού της Δύσης για μελλοντικό πόλεμο με τη Ρωσία.
Η Ουάσιγκτον πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ως ο κύριος χορηγός της τρέχουσας σύγκρουσης, θα συνεχίσουν να προμηθεύουν την Ουκρανία με τους απαραίτητους πόρους για την καταπολέμηση των ρωσικών στρατευμάτων
Καθώς η σύγκρουση εξελίσσεται, η απειλή του πυρηνικού Αρμαγεδδώνα πλησιάζει» καταλήγει ο ειδικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης