Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαστημικό υπερόπλο ετοιμάζει η Ρωσία: Νέο τροχιακό σταθμό που θα «καθοδηγεί» στόλο δορυφόρων, «διαβάζοντας τα πάντα»

Διαστημικό υπερόπλο ετοιμάζει η Ρωσία: Νέο τροχιακό σταθμό που θα «καθοδηγεί» στόλο δορυφόρων, «διαβάζοντας τα πάντα»
Η Ρωσία εργάζεται επί του παρόντος ακόμη για την κατασκευή του ρωσικού τροχιακού σταθμού που θα εκτοξευθεί μεταξύ 2027 και 2033
Ο νέος Ρωσικός Τροχιακός Σταθμός (ROS) η Ρωσία, θα είναι ένα διαστημικό υπερόπλο, στην ευθύνη του οποίου θα μπει μια οικογένεια μικρών διαστημικών σκαφών που θα περικυκλώσουν την υδρόγειο, όπως δήλωσε στο TASS  ο Vladimir Solovyov, επικεφαλής σχεδιαστής της Energia Space Rocket Corporation.
«Θα θέσουμε νέους στόχους, απολύτως ασυνήθιστους για ρωσικά και ξένα διαστημόπλοια, όπως η παροχή καθοδήγησης για έναν στόλο δορυφόρων απευθείας από τον σταθμό», είπε ο Solovyov, ο οποίος είναι ο γενικός σχεδιαστής της Ρωσίας για επανδρωμένα διαστημόπλοια.
"Αυτός ο στόλος θα πετάει κοντά στο σταθμό.
Και αυτό, επίσης, θα συνεπάγεται νέα καθήκοντα για τον έλεγχο της αποστολής, καθώς κανείς δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να το κάνει", πρόσθεσε ο Solovyov.
Η Ρωσία εργάζεται επί του παρόντος ακόμη στην κατασκευή του Ρωσικού Τροχιακού Σταθμού που θα εκτοξευθεί σε μια σχεδόν πολική τροχιά, στα όρια της Αρκτικής, μεταξύ 2027 και 2033.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης