Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα δήλωση Trump: Μη φοβάστε, διατηρήστε την πίστη σας, παραμείνετε ενωμένοι, δείξτε τι σημαίνει Αμερικανός

Νέα δήλωση Trump: Μη φοβάστε, διατηρήστε την πίστη σας, παραμείνετε ενωμένοι, δείξτε τι σημαίνει Αμερικανός
«Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι, να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και να μην αφήσουμε το Κακό να νικήσει» αναφέρει η ανακοίνωση του Trump
Σε νέα του δήλωση μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ο πρώην πρόεδρος Donald Trump και νυν υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων προέτρεψε τους Αμερικανούς πολίτες να μην φοβηθούν, να παραμείνουν ενωμένοι και να διατηρήσουν την πίστη τους. 
«Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας, καθώς ήταν θεϊκή παρέμβαση που εμπόδισε το απίστευτο να συμβεί.
Δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα θα διατηρήσουμε την πίστη μας αψηφώντας τη μοχθηρότητα» σημειώνει ο Trump, στέλνοντας την αγάπη του ίδιου και της ομάδας του στα θύματα της επίθεσης και τις οικογένειές τους.
«Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι, να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και να μην αφήσουμε το Κακό να νικήσει» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στους πολίτες του μεγάλου μας έθνους αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν», έγραψε επιπλέον ο Trump.
Υπενθυμίζεται ότι στο Ουισκόνσιν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.
Είναι τη δεύτερη ανάρτησή του από τότε που πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση.
Capture1_15.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης