Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Kiyosaki… έδωσε το σύνθημα: Ο Trump θα είναι ο καλύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ - Ο Biden είναι κατεστραμμένος

tags :
O Kiyosaki… έδωσε το σύνθημα: Ο Trump θα είναι ο καλύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ - Ο Biden είναι κατεστραμμένος

Ο Robert Kiyosaki «ψηφίζει» Donald Trump και αποδοκιμάζει τον Joe Biden

Σχετικά Άρθρα
Τη στήριξη του στον Donald Trump εξέφρασε ο Robert Kiyosaki, ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Ο διάσημος συγγραφέας και υπέρμαχος της οικονομικής ανεξαρτησίας, υποστηρίζει με θάρρος το όραμα του προέδρου Donald Trump να «κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά». Παρά τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις, η ακλόνητη υποστήριξη του Kiyosaki αναδεικνύει τη δυνατότητα του Trump να οδηγήσει τη χώρα προς την ευημερία και τη δύναμη.
«Ο Biden δήλωσε: Ήρθε η ώρα να βάλουμε τον Trump στο στόχαστρο
Δεν χρειάζεται να αποσυρθεί ο Biden. Είναι κατεστραμμένος.
Ας στηρίξουμε τον πρόεδρο Trump και ας κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά» σχολιάζει ο Kiyosaki, σε ανάρτηση του στα social media.
Kiyosaki111.JPG

Το πολιτικό τοπίο είναι ταραχώδες, με τους ερευνητές να προσπαθούν ακόμη να κατανοήσουν τα κίνητρα πίσω από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump. Οι επικριτές έχουν εκφράσει έντονη κριτική, ιδίως μετά τα σχόλια του Biden με δωρητές, όπου τόνισε: «Ήρθε η ώρα να βάλουμε τον Trump στο στόχαστρο».
Την Κυριακή, ο πρόεδρος Biden απευθύνθηκε στο έθνος, προτρέποντας τους Αμερικανούς να απορρίψουν τη βία και να επικεντρωθούν σε ειρηνικές λύσεις. Σε μια εξάλεπτη ομιλία από τον οβάλ γραφείο, τόνισε τη σημασία της ευγένειας στις επερχόμενες εκλογές. «Τα πολιτικά πάθη μπορεί να είναι έντονα, αλλά δεν πρέπει ποτέ να διολισθήσουμε στη βία», δήλωσε ο Biden.
Η ομιλία του Biden ήρθε στον απόηχο μιας τραγικής επίθεσης σε συγκέντρωση του Trump που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός συμμετέχοντα στη συγκέντρωση, τον τραυματισμό άλλων και άφησε τον Trump με ματωμένο αυτί. Το FBI σημείωσε αύξηση της βίαιης ρητορικής στο διαδίκτυο μετά το περιστατικό, γεγονός που επιτείνει την ήδη υψηλή ένταση.
Η επίθεση έθεσε σημαντικές προκλήσεις στη στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας του Biden. Παρά την καταδίκη της βίας, ο Biden παραμένει σταθερός στην προεκλογική του εκστρατεία, σίγουρος για την ικανότητά του να νικήσει τον Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης