Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας απλώς θα επιτείνει το δράμα των Ουκρανών

Ρωσία: Η στρατιωτική βοήθεια της Βρετανίας απλώς θα επιτείνει το δράμα των Ουκρανών
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση των Εργατικών ασκεί η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο
Με την υπόσχεση περισσότερης στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο, η Βρετανία απλώς ωθεί την Ουκρανία στην απόλυτη κατάρρευση, δήλωσε η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο.
«Οι υποσχέσεις να συνεχιστούν οι ετήσιες ενισχύσεις στο Κίεβο για στρατιωτικές ανάγκες ύψους τουλάχιστον τριών δισεκατομμυρίων λιρών δεν είναι παρά ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα στο ήδη ισχνό πορτοφόλι των Βρετανών φορολογουμένων.
Είναι και πάλι καταδικασμένοι να πετάξουν τα χρήματά τους στη μαύρη τρύπα που είναι η Ουκρανία για χρόνια με την εγγύηση ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ για κανένα καλό, ό,τι και να πουν οι αξιωματούχοι, δεν πρόκειται για επένδυση στην ευρωπαϊκή ασφάλεια, αλλά για ολόπλευρη υποστήριξη για την παράταση της σύγκρουσης και την κατάρρευση της Ουκρανίας», ανέφερε.
Η ρωσική πρεσβεία σημείωσε ότι «η νέα κυβέρνηση των Εργατικών στο Ηνωμένο Βασίλειο κατάφερε να κληρονομήσει την κακή συνήθεια του προκατόχου τους να παίζει «το ουκρανικό χαρτί» σε οποιαδήποτε διφορούμενη κατάσταση και να τονώσει την αυτοεκτίμησή της στη διεθνή σκηνή μέσω της Ουκρανίας.
Τονίζει ότι η κυβέρνηση του Keir Starmer είναι έτοιμη να «βυθιστεί σε επικίνδυνα εγχειρήματα εξωτερικής πολιτικής, παραμερίζοντας ένα σωρό πολύ πιο πιεστικά προβλήματα για τους απλούς Βρετανούς στους τομείς της μετανάστευσης, της οικονομίας, της ενέργειας και της υγειονομικής περίθαλψης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης