Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη για την επίθεση Ισραήλ στη Βηρυτό - Σκότωσε και τον Ιρανό αξιωματούχο Milad Beidi - Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

Αποκάλυψη για την επίθεση Ισραήλ στη Βηρυτό - Σκότωσε και τον Ιρανό αξιωματούχο Milad Beidi -  Νέα κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
Tο σώμα του Beidi αναγνωρίστηκε πριν από αρκετές ώρες στα ερείπια του κτηρίου που χτυπήθηκε από τον IDF
Ο Ιρανός στρατιωτικός σύμβουλος Milad Beidi σκοτώθηκε στην φονική ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό στις 30 Ιουλίου που είχε ως στόχο τον Fuad Shukr, αποκαλύπτει το τηλεοπτικό κανάλι SNN.
«Ο Milad Beidi, ένας από τους στρατιωτικούς συμβούλους του Ιράν, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή του σιωνιστικού καθεστώτος στη Βηρυτό», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κανάλι.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το σώμα του Beidi αναγνωρίστηκε πριν από αρκετές ώρες.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, ζούσε δίπλα στον στρατιωτικό ηγέτη της Hezbollah και δεξί χέρι του γενικού της γραμματέα Hassan Nasralah, Fuad Shukr.
Το βράδυ της 30ης Ιουλίου, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι είχε πλήξει τη Βηρυτό και αργότερα επιβεβαίωσε ότι ο Shukr είχε σκοτωθεί στη στοχευμένη επιχείρηση.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, ήταν το δεξί χέρι του θρησκευτικοπολιτικού ηγέτη της σιιτικής οργάνωσης και ήταν υπεύθυνος για στρατηγικά ζητήματα στη στρατιωτική οργάνωση του κινήματος, συμπεριλαμβανομένων των πυραυλικών όπλων.
O Shukr χρεώνεται από το Τελ Αβίβ την πολιτική ευθύνη για την επίθεση με πυραύλους στην πόλη Majdal Shams στα Υψίπεδα του Γκολάν, όπου σκοτώθηκαν 12 παιδιά. Εκπρόσωποι της Hezbollah είχαν προηγουμένως αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης