Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διάλυση - Σκοτώνονται 2.700 Ουκρανοί στρατιώτες κάθε μέρα, εμπλοκή Πολωνίας - Οι Ρώσοι έκαναν σκόνη 4 Bradley των ΗΠΑ

Διάλυση -  Σκοτώνονται 2.700 Ουκρανοί στρατιώτες κάθε μέρα, εμπλοκή Πολωνίας - Οι Ρώσοι έκαναν σκόνη 4 Bradley των ΗΠΑ
Εμπλοκή της Πολωνίας στον πόλεμο με τη δημιουργία της Ουκρανικής Λεγεώνας που θα πολεμήσει κατά της Ρωσίας -  Απετράπη καταστροφική επίθεση με drones σε κρίσιμο ρωσικό στρατιωτικό αεροδρόμιο 
(upd 27) O Ουκρανικός στρατός  καταρρέει και μετρά ασύλληπτες απώλειες καθημερινά, από την πολεμική μηχανή της Ρωσίας η οποία ακάθεκτη συνεχίζει να προελαύνει στο ευρύ μέτωπο.
Οι Ουκρανοί έχασαν 13.570 στρατιώτες σε μάχες με τις ρωσικές δυνάμεις σε όλες τις περιοχές της πρώτης γραμμής σε μόλις τέσσερις ημέρες,
σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το πενθήμερο ως και τις 2 Αυγούστου, ο ουκρανικός στρατός υπέστη περίπου 1.755 απώλειες από την Βόρεια Ομάδα Μάχης της Ρωσίας, 3.605 απώλειες από την Δυτική, 4.020 θύματα από τη Νότια, 2.635 απώλειες από τις Ομάδες του Κέντρου και Ανατολής και 9. 650 θύματα από την Ομάδα του Δνείπερου.
Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο τον Ιούλιο ο ουκρανικός στρατός έχασε 60.360 στρατιώτες και ήταν ο πιο καταστροφικός μήνας από την έναρξη του πολέμου… πραγματική τραγωδία!
Οι Ουκρανοί δεν έχουν πλέον μάχιμες Ταξιαρχίες και δημιουργώντας νέες από το μηδέν με άπειρους στρατιώτες η τύχη τους είναι ξεκάθαρη… θα προστεθούν στους ήδη 700.000 νεκρούς και τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες.
Με αυτές τις απώλειες δεν είναι απίθανο που οι Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται: 60 παραδόθηκαν στα ρωσικά στρατεύματα το ίδιο διάστημα
Εν τω μεταξύ η ρωσική αεράμυνα απέκρουσε καταστροφική επίθεση, που εξαπέλυσαν οι Ουκρανοί με δεκάδες drones εναντίον του κρίσιμου στρατιωτικού αεροδρομίου Morozovsky στη Ρωσία. 
Την ίδια στιγμή, στην Πολωνία σχηματίζεται η λεγόμενη Ουκρανική Λεγεώνα σε μία προσπάθεια να αντισταθμιστούν οι τρομακτικές απώλειες των Ουκρανών στο πεδίο της μάχης.
Σημαντικό είναι ότι μέσα σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση αυξάνεται εκθετικά το ποσοστό των Ουκρανών, που ζητούν  συνομιλίες με τη Ρωσία για το τέλος του πολέμου.
Μάλιστα αυξάνεται το ποσοστό εκείνων που είναι υπέρ εδαφικών παραχωρήσεων.

Responsible Statecraft: Οι Ουκρανοί ζητούν συνομιλίες με Ρωσία για το τέλος του πολέμου

Οι Ουκρανοί δεν αντέχουν άλλο την άσκοπη και αιματηρή πολεμική περιπέτεια στην οποία τους έσυρε το καθεστώς Zelensky.
Με κάθε τρόπο διατρανώνουν την επιθυμία τους να τερματιστεί αυτή η κρεατομηχανή, που έχει διαλύσει την Ουκρανία και της έχει στερήσει το δικαίωμα στο μέλλον.
Ο αριθμός των Ουκρανών που πιστεύουν ότι είναι ώρα να ξεκινήσουν επίσημες διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου έχει σχεδόν διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια του έτους - από 23% σε 44%, αναφέρει το αμερικανικό διαδικτυακό περιοδικό Responsible Statecraft, επικαλούμενο ουκρανικές κοινωνιολογικές έρευνες.
Επιπλέον, το ποσοστό των Ουκρανών που είναι ανοιχτό σε εδαφικές παραχωρήσεις στη Ρωσία με αντάλλαγμα τον τερματισμό της σύγκρουσης έχει τριπλασιαστεί - από 10% σε 32% - από τον Ιούλιο του 2023.
Το διαδικτυακό περιοδικό ανέφερε ότι τα νέα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι η κοινή γνώμη στην Ουκρανία είναι «πιο διχασμένη».
Το περιοδικό ανέφερε: «Αν και υπάρχει ελάχιστη συμφωνία για το πώς θα είναι ή θα πρέπει να μοιάζει το τελικό παιχνίδι, η τάση υπέρ κάποιου είδους συμβιβασμού είναι ξεκάθαρη».
Πρόσφατα, οι Ουκρανοί ζήτησαν από το καθεστώς Zelensky μέσω των κοινωνικών δικτύων να ξεκινήσει ειρηνευτικές συνομιλίες το συντομότερο δυνατό.
Ο στόχος του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky να «επιστρέφει στα σύνορα του 1991» λέγεται ακόμη και μέσα στην ίδια την Ουκρανία ότι δεν είναι ρεαλιστικός.
Στις 14 Ιουνίου, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin απαρίθμησε τους όρους για τη διευθέτηση της κατάστασης στην Ουκρανία. Μεταξύ αυτών είναι η αποχώρηση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων από το Donbass και τις προσαρτημένες περιοχές και η ρητή δέσμευση του Κιέβου να μην ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή σε οποιαδήποτε άλλη στρατιωτική συμμαχία.
Η Ουκρανία θα πρέπει επίσης να παραμείνει ουδέτερη και να δεσμευτεί να μην έχει πυρηνικά όπλα, ενώ οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα πρέπει να αρθούν.
Ο Putin προειδοποίησε ότι εάν η Ουκρανία και η Δύση απορρίψουν αυτούς τους όρους, θα μπορούσαν να αλλάξουν επί τα χείρω στο μέλλον.
Το Κίεβο σε πρώτη φάση απέρριψε το ρωσικό ειρηνευτικό σχέδιο.

Σχηματίζεται η Ουκρανική Λεγεώνα στην Πολωνία

Πολωνία και Ουκρανία συμφώνησαν να σχηματίσουν και να εκπαιδεύσουν από κοινού μια νέα στρατιωτική ταξιαρχία σε πολωνικό έδαφος, εκτιμώντας ότι η πρωτοβουλία αυτή θα μπορούσε να βοηθήσει στη στρατολόγηση Ουκρανών που ζουν στην Πολωνία και σε άλλες χώρες της ΕΕ.
Η λεγόμενη Ουκρανική Λεγεώνα, μια νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση του στρατιωτικού ανθρώπινου δυναμικού της Ουκρανίας, θα είναι ο πρώτος στρατιωτικός σχηματισμός που θα στρατολογήσει Ουκρανούς εθελοντές μαχητές από το εξωτερικό — συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διέφυγαν για να αποφύγουν τη στράτευση.
Ο σχηματισμός της Ουκρανικής Λεγεώνας, τα στρατεύματα της οποίας θα σταλούν για να πολεμήσουν στην Ουκρανία κατά των ρωσικών δυνάμεων, είναι βασικό στοιχείο μιας διμερούς συμφωνίας ασφαλείας που υπεγράφη στις 8 Ιουλίου μεταξύ του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky και του Πολωνού πρωθυπουργού Donald Tusk.
«Η Ουκρανική Λεγεώνα θα εκπαιδευτεί στην Πολωνία και θα εξοπλιστεί με τη βοήθεια των εταίρων μας.
Κάθε Ουκρανός πολίτης που αποφασίζει να ενταχθεί στη Λεγεώνα θα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας», είχε πει ο Zelensky μετά τη συνάντηση με τον Tusk.
Ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με το σχηματισμό της Λεγεώνας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσαν να καταταγούν οι Ουκρανοί στο εξωτερικό, δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη.

Οι Ρώσοι κατέρριψαν 70 drones kamikaze – Απέτρεψαν καταστροφική ουκρανική επίθεση σε κρίσιμο στρατιωτικό αεροδρόμιο

Η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε πάνω από 70 ουκρανικά drones kamikaze τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου 2024.
Σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι 36 drones αναχαιτίστηκαν πάνω από την περιοχή Rostov, 8 στο Kursk, 9 στο Belgorod, 17 στο Oryol, δύο πάνω από το Ryazan, καθώς και ένα στο Voronezh.
Ο κυβερνήτης του Rostov Vasily Golubev έκανε γνωστό πως 55 ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην περιοχή καταστρέφοντας εγκαταστάσεις στο Kamensky και το Morozovsky».
Σημείωσε ότι δεν έχουν αναφερθεί θύματα.
Υπάρχει ένα μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στην περιοχή Morozovsky της περιοχής που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο κύριος στόχος της επίθεσης με drones.
Εν τω μεταξύ, ο Vyacheslav Gladkov κυβερνήτης του Belgorod, ανέφερε πως μια δεξαμενή πετρελαίου εκεί καταστράφηκε από επίθεση drone, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα.
Η φωτιά, που ξέσπασε μετά την επίθεση, τέθηκε υπό έλεγχο μετά από αρκετές ώρες.
Από την πλευρά της η ουκρανική πολεμική αεροπορία ανακοίνωσε ότι κατέρριψε 24 από τα 29 drones kamikaze τύπου Geran σε εννέα περιοχές.
Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν επίσης δύο αντιαεροπορικούς κατευθυνόμενους πυραύλους S-300 και δύο πυραύλους αντιραντάρ Kh-31, ανέφερε η Πολεμική Αεροπορία.
Ο περιφερειακός κυβερνήτης της Kherson Oleksander Prokudin ισχυρίστηκε ότι η αεράμυνα κατέρριψε πέντε drones πάνω από την περιοχή του.
Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι οι ρωσικές επιθέσεις στην περιοχή την περασμένη ημέρα έπληξαν κρίσιμες υποδομές και ένα διοικητικό κτίριο.
Το καθεστώς του Κιέβου ενέτεινε τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Ρωσία τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας ζημιές σε υποδομές και σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας δεκάδες αμάχους.
Αυτές οι επιθέσεις φαίνεται να είναι μια απέλπιδα προσπάθεια του καθεστώτος να αναπληρώσει τις πρόσφατες ήττες των δυνάμεών του.

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν 4 αμερικανικά Bradley των Ουκρανών στο Donetsk – Από τα 300 δεν έχουν μείνει ούτε τα μισά

Οι ουκρανικές δυνάμεις έχασαν τουλάχιστον τέσσερα αμερικανικής κατασκευής οχήματα μάχης πεζικού M2A2 Bradley κατά τη διάρκεια των μαχών με τον ρωσικό στρατό στην κατεύθυνση του Donetsk.
Εικόνες που δείχνουν τα οχήματα να έχουν υποστεί ζημιές ή να καταστρέφονται δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ 28 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.
Δύο από τα οχήματα χτυπήθηκαν από Lancet, το ένα επλήγη από drone kamikaze FPV και ένα άλλο με κατευθυνόμενους αντιαρματικούς πυραύλους Kornet .
Τα τέσσερα οχήματα χτυπήθηκαν στα βορειοδυτικά της πόλης Avdiivka, όπου ο ρωσικός στρατός προελαύνει τις τελευταίες ημέρες.
Οι ΗΠΑ έχουν παραδώσει στην Ουκρανία περίπου 300 Bradley εκ των οποίων τα μισά έχουν ήδη καταστραφεί ή καταληφθεί από τον ρωσικό στρατό.
Οι δυνάμεις του Κιέβου χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά τα Bradley IFV τους σε μάχες κατά την αποτυχημένη αντεπίθεση του 2023.
Οι ΗΠΑ αναβάθμισαν αργότερα τα ουκρανικά Bradley με πρόσθετη θωράκιση.
Ωστόσο συνέχισαν να καταστρέφονται από τα ίδια ρωσικά όπλα.

Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα δύο ουκρανικούς εκτοξευτές πυραύλων S -125 και μία βάση ξένων μισθοφόρων

Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν δύο εκτοξευτές πυραύλων S-125 και μια προσωρινή βάση ξένων μισθοφόρων την περασμένη ημέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Σάββατο (3/8/2024) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Ρωσικά αεροσκάφη, ομάδες drones, πυραυλικές δυνάμεις και μονάδες πυροβολικού έπληξαν δύο εκτοξευτές του πυραυλικού συστήματος S-125, ένα ραντάρ αναζήτησης και παρακολούθησης P-18, δεξαμενές ουκρανικών καυσίμων και μια προσωρινή βάση ξένων μισθοφόρων, καθώς και εχθρικά στρατεύματα και εξοπλισμό σε 138 περιοχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι η Ουκρανία έχασε έως και 200 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της ρωσικής ομάδας μάχης «Βορράς»
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν έως και 200 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της Ρωσικής Ομάδας Μάχης Βορρά την περασμένη ημέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας.
«Μονάδες της βόρειας ομάδας μάχης έπληξαν τα στρατεύματα και τον εξοπλισμό της 31ης και 42ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, της 101ης εδαφικής άμυνας και της 13ης Εθνικής Φρουράς κοντά στο Zarozhnoye, Prikolotnoye, Liptsy, Staritsa και Volchansk στην περιοχή Three Kharkov», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ρωσική προώθηση στο Tykhe

Τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποίησαν 11 πλήγματα με όπλα ακριβείας και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) εναντίον ουκρανικών στρατιωτικών-βιομηχανικών επιχειρήσεων, στρατιωτικών τρένων, θέσεων ανάπτυξης στρατευμάτων και μισθοφόρων την περασμένη εβδομάδα στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, ανέφερε  το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Μάλιστα με TOS ανατίναξαν ουκρανικές θέσεις στο Tykhe για να συνεχίσουν την προέλαση.
Pρόκειται για ένα σύστημα παροχής πυρών με τη μέθοδο του «carpeting» όχι δηλαδή στοχευμένων πυρών, αλλά μαζικών πυρών σε μέτωπο έκτασης περίπου 40.000 τετραγωνικών μέτρων και σε αποστάσεις έως τα 6 χιλιόμετρα.

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι βύθισαν ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψαν S -400 στην Κριμαία

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν το Σάββατο (3/8/2024) ότι βύθισαν ένα ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψαν ένα αντιαεροπορικό σύστημα S-400 στην περιοχή της Κριμαίας.
Από την επίθεση υπέστησαν σημαντικές ζημιές τέσσερις εκτοξευτές του αντιαεροπορικού συστήματος Triumf, ισχυρίζεται το Κίεβο.
Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν επιτυχώς και βύθισαν το ρωσικό υποβρύχιο Rostov on Don στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Zakharova (Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών): Οι ουκρανικές απειλές για την Κριμαία κομμάτι της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ

Οι απειλές της Ουκρανίας για ανατίναξη της Γέφυρας της Κριμαίας πιθανώς αποτελούν μέρος της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova στην εφημερίδα Izvestia.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού των ουκρανικών στρατιωτικών πληροφοριών, Kirill Budanov, επεσήμανε ότι «παραδόξως, έχει περιγράψει ένα χρονοδιάγραμμα μερικών μηνών».
«Ίσως, αυτό είναι κομμάτι της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ, όπου πρέπει να παρουσιαστούν ισχυρά στοιχεία για τα επιτεύγματα του Λευκού Οίκου και των αρχών του Κιέβου», συνέχισε η Zakharova.
Σύμφωνα με αυτήν, οι απειλές για επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας είναι «καθαρή τρομοκρατία».

Μοιάζει με αρχή εισβολής – Η Πολωνία στέλνει χιλιάδες στρατιώτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία


Η Πολωνία άρχισε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση κατά μήκος των συνόρων με τη Λευκορωσία την 1η Αυγούστου 2024, φαινομενικά για να διασφαλίσει τα σύνορά της από αυτό που ο υπουργός Άμυνας Wladyslaw Kosiniak-Kamysz χαρακτήρισε ως «υβριδικό πόλεμο» που τροφοδοτείται από μετανάστες κατά της Βαρσοβίας.
Όμως το Μινσκ είναι επιφυλακτικό με τις επίσημες δικαιολογίες της Βαρσοβίας;
Η επιχείρηση προστασίας των συνόρων της Πολωνίας, που ονομάστηκε «Safe Podlasie» (αναφέρεται στη βορειοανατολική πολωνική επαρχία Podlaskie) περιλαμβάνει περίπου 17.000 στρατιώτες υπό την ηγεσία της 18ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας των Πολωνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με επίσημα δηλωμένο στόχο την καταπολέμηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών σε μια διαμάχη με τη Λευκορωσία που χρονολογείται από το 2021.
«Οι στρατιώτες μας θα αντιμετωπίσουν τις παράνομες διελεύσεις σε μέρη που δεν προορίζονται για αυτό.
Αυτή η επιχείρηση είναι μια απάντηση στην παράνομη μετανάστευση από τα ανατολικά, η οποία αποτελεί πρόκληση για την εσωτερική ασφάλεια της Πολωνίας», δήλωσε ο Kosiniak-Kamysz.
Αλλά η επιχείρηση «Safe Podlasie» ξεκίνησε ταυτόχρονα με την Επιχείρηση Eastern Aurora, μια αποστολή του ΝΑΤΟ που φαινομενικά προοριζόταν να εξασφαλίσει τον πολωνικό εναέριο χώρο «εν όψει απρόβλεπτων ρωσικών ενεργειών», προδίδοντας έτσι πιθανώς τις πραγματικές προθέσεις και το σκεπτικό της Βαρσοβίας για τη συσσώρευση στρατευμάτων.
Η Λευκορωσία ήταν από καιρό ανήσυχη για τις στρατιωτικές αναπτύξεις της Βαρσοβίας στα δυτικά της σύνορα.
Με πάνω από 216.000 άτομα (ο Λευκορωσικός στρατός έχει συνολικά περίπου 65.000 στρατιώτες), η Βαρσοβία έχει τον τρίτο μεγαλύτερο στρατό στο ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ και την Τουρκία και έχει αυξήσει δραματικά την ανάπτυξη εξοπλισμού και στρατευμάτων της συμμαχίας (συμπεριλαμβανομένης μίας νέας αμερικανικής εγκατάσταση αντιπυραυλικής άμυνας στο Redzikowo στη βόρεια Πολωνία με επιθετικές δυνατότητες) τα τελευταία χρόνια.
Τον Μάρτιο, η Πολωνία φιλοξένησε τις στρατιωτικές ασκήσεις Dragon 24, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 20.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ.

Τι συμβαίνει στο μέτωπο

Η ρωσική βόρεια ομάδα μάχης συγκρούστηκε με 4 ουκρανικές ταξιαρχίες κοντά στις περιοχές Zarozhnoye, Prikolotnoye, Liptsy, Staritsa και Volchansk στο Kharkiv.
Οι Ουκρανοί είχαν 200 απώλειες ενώ έχασαν ένα οβιδοβόλο D-30 των 122 χλστ. και ένα σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Bukovel-AD.
Η ρωσική ομάδα μάχης Dnepr επίσης συγκρούστηκε με τις δυνάμεις τεσσάρων ουκρανικών ταξιαρχιών στις περιοχές Kherson και Zaporozhye την περασμένη ημέρα, με αποτέλεσμα η Ουκρανία να χάσει έως και 80 στρατιώτες.
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν επίσης ένα άρμα μάχης, τρία μηχανοκίνητα οχήματα, ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Bogdana 155 mm, ένα M777 των 155 mm αμερικανικής κατασκευής και ένα αντιαρματικό πυροβόλο Rapira 100 mm.
Μεγάλες απώλειες είχαν οι Ουκρανοί στις εχθροπραξίες με τη νότια ρωσική ομάδα μάχης στο Donetsk.
Έχασαν έως 710 στρατιώτες και ένα άρμα μάχης στις συγκρούσεις σε Kramatorsk, Konstantinovka, Chasov Yar, Dyleyevka, Krasnogorovka και Katerinovka.
Η Ουκρανία έχασε έως και 115 στρατιώτες στην περιοχή ευθύνης της Ρωσικής Ομάδας Μάχης Ανατολή.
Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε εναντίον δύο ταξιαρχιών  στο Vodyanoye και στο Storozhevoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Την ίδια στιγμή η ομάδα μάχης Κέντρο της Ρωσίας  προχωρά βαθύτερα στην ουκρανική άμυνα, επικρατώντας έξι ουκρανικών ταξιαρχιών.
Εν τω μεταξύ η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε έναν πύραυλο Patriot, εννέα ρουκέτες HIMARS και 140 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.


01_56.JPG
02_44.JPG

03_22.JPG
04_17.JPG
05_7.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης