Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολωνία: Ζευγάρι ομόφυλων γυναικών κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση 4χρονου – Ανοίγει η συζήτηση για τις ΛΟΑΤΚΙ «οικογένειες»

Πολωνία: Ζευγάρι ομόφυλων γυναικών κατηγορείται για βάναυση κακοποίηση 4χρονου – Ανοίγει η συζήτηση για τις ΛΟΑΤΚΙ «οικογένειες»
Το περιστατικό συγκλόνισε την τοπική κοινότητα της Πολωνίας
Σχετικά Άρθρα
Μια συγκλονιστική περίπτωση κακοποίησης παιδιού ήρθε στο φως στο Gliwice της Πολωνίας, όπου ένα τετράχρονο αγόρι φέρεται να δέχτηκε παρατεταμένη βία από ένα ζευγάρι ομόφυλων γυναικών, αποτελούμενο από τη βιολογική του μητέρα και την σύντροφό της.
Το ζευγάρι, η Julia B. και η Patrycja J., που ζούσαν μαζί με τρία παιδιά, συνελήφθη αφού το αγόρι κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμά τους και βρέθηκε μόνο του στο δρόμο με τα παπούτσια του.
Έδειξε σημάδια βίαιης και σαδιστικής συμπεριφοράς.
Η Επαρχιακή Εισαγγελία στο Gliwice αποκάλυψε τις κατηγορίες, τονίζοντας τον ανησυχητικό χαρακτήρα των τραυματισμών που υπέστη.
Σύμφωνα με τις αναφορές, η Patrycja J. υπέβαλε το θύμα σε σωματικό και ψυχολογικό μαρτύριο, όπως πείνα, λεκτική κακοποίηση, απειλές εγκατάλειψης και σωματική βία που περιελάμβανε μπουνιές, δάγκωμα, πνιγμό και χρήση καλωδίων για να το χτυπήσει.
Επιπλέον, το θύμα ήταν ένα παιδί με αναπηρία, που έπασχε από συγγενή πάθηση των οστών που απαιτούσε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών.
Παρά την ευαισθησία του, το ζευγάρι κατηγορείται ότι το βασάνιζε σωματικά και ψυχολογικά με υπολογισμένο τρόπο.
Στις 31 Ιουλίου 2024, το παιδί κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα και αργότερα ανακαλύφθηκε στους δρόμους, με το σώμα του να παρουσιάζει πολυάριθμα τραύματα, όπως ζημιά στον αριστερό του ώμο, στο στήθος, στο δεξί μάγουλο και στην αριστερή κόγχη του ματιού.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα από περαστικό που τον βρήκε.
Αυτό το περιστατικό έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση για την ασφάλεια των παιδιών σε νοικοκυριά με ΛΟΑΤΚΙ γονείς, καθώς τοπικά μέσα υπέρ της ζωής επικρίνουν την αποδοχή των δομών της οικογένειας LGBT, κάνοντας παραλληλισμούς με αναφερόμενες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών σε τέτοια νοικοκυριά στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης