Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί βίωσαν τον τρόμο στο αεροδρόμιο Mirgorod: Η στιγμή της καταστροφής μαχητικού Su-27 από ρωσικό Iskander (vid)

Οι Ουκρανοί βίωσαν τον τρόμο στο αεροδρόμιο Mirgorod: Η στιγμή της καταστροφής μαχητικού Su-27 από ρωσικό Iskander (vid)
Ισχυρή πυραυλική επίθεση στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο αεροδρόμιο Mirgorod
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο απαθανατίζει την καταστροφή ενός αεροσκάφους Su-27 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο Mirgorod της περιοχής Poltava.
Το πλάνα αντικειμενικού ελέγχου δείχνει ένα χτύπημα πυραύλων σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το Iskander-M OTRK.
«Το πλήρωμα Iskander-M OTRK των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στο χώρο στάθμευσης αεροσκαφών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο αεροδρόμιο Mirgorod. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-27 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας καταστράφηκε», σημείωσε το υπουργείο στην ανακοίνωση.
Η ρωσική αεροπορία κατέστρεψε ένα ουκρανικό Su-27 ακριβώς στο σημείο του αεροδρομίου.
Επιπλέον, σύμφωνα με το υπουργείο, τα μαχητικά της Ρωσίας κατέρριψαν ένα ελικόπτερο Mi-8 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας χρησιμοποιώντας συστήματα αεράμυνας και επίσης κατέστρεψαν τρεις εκτοξευτές και ένα ραντάρ S-300PT.
Νωρίτερα, το υπουργείο Άμυνας έδειξε βίντεο με την αναδιάταξη πρόσθετων δυνάμεων του ρωσικού στρατού στην περιοχή του Kursk.
Οι στρατιώτες που αποκρούουν επιθέσεις από Ουκρανούς μαχητές στις παραμεθόριες περιοχές της περιοχής του Kursk διαθέτουν όλα όσα χρειάζονται.
Τα τεθωρακισμένα οχήματα και οι στρατιωτικοί μετακινούνται με ειδική μεταφορά.

Οι συγκλονιστικές εικόνες όπως καταγράφηκαν από τον ρωσικό στρατό:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης