Τελευταία Νέα
Διεθνή

Financial Times: Το Κίεβο γνωρίζει ότι θα πιεστεί να διαπραγματευτεί ειρήνη, εάν ο Trump επιστρέψει στον Λευκό Οίκο

Financial Times: Το Κίεβο γνωρίζει ότι θα πιεστεί να διαπραγματευτεί ειρήνη, εάν ο Trump επιστρέψει στον Λευκό Οίκο
Το Kursk ήταν κίνηση απόγνωσης της Ουκρανίας
Οι Financial Times ανέφεραν ότι το Κίεβο γνωρίζει ότι θα δεχτεί αυξανόμενη πίεση για να διαπραγματευτεί το τέλος του πολέμου, ειδικά εάν ο Trump επιστρέψει στον Λευκό Οίκο μετά τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Η Ευρώπη φοβάται ότι εάν επανεκλεγεί, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Trump θα διακόψει τη βοήθεια προς το Κίεβο και θα πιέσει τον Ουκρανό Zelensky να αποδεχθεί ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία.
Με την ευρωπαϊκή βιομηχανία να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ουκρανικού στρατού και τον Putin να υπόσχεται μια «αποφασιστική» απάντηση στην επίθεση της Ουκρανίας στο Kursk, τα πράγματα πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για το καθεστώς της Ουκρανίας, ειδικά με το τέλος του καλοκαιριού σε λίγες μόνο εβδομάδες μακριά, που σημαίνει την έναρξη ενός άλλου δύσκολου χειμώνα υπό συνθήκες πολέμου.

Το Kursk κίνηση απόγνωσης της Ουκρανίας

Αντί να επιδεικνύει τις δυνατότητες της Ουκρανίας, η επίθεση στο Kursk δείχνει μόνο την απόγνωση του καθεστώτος του Κιέβου καθώς οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να απελευθερώνουν περισσότερα εδάφη στα ανατολικά με ελάχιστη σοβαρή αντίσταση.
Αν και είναι αβέβαιο αν ο Trump θα κερδίσει τις εκλογές, αυτό που είναι σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι ο τελευταίος χειμώνας του πολέμου καθώς οι ανώτερες στρατιωτικές και βιομηχανικές δυνατότητες της Ρωσίας θα οδηγήσουν σε ολική κατάρρευση την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης