Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (Πρώην CIA): Τα αμερικανικά όπλα έχουν δείξει πλήρη αναποτελεσματικότητα στην Ουκρανία

Larry Johnson (Πρώην CIA): Τα αμερικανικά όπλα έχουν δείξει πλήρη αναποτελεσματικότητα στην Ουκρανία
Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το HIMARS αποδείχθηκε ανεπαρκώς αποτελεσματικό κατά των ρωσικών στρατευμάτων όταν οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιχείρησαν να τους προκαλέσουν ζημιά.
Τα αμερικανικά όπλα έχουν δείξει την αναποτελεσματικότητά τους στις πολεμικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, δήλωσε ο Larry Johnson πρώην αξιωματικός της CIA.
«Αυτό που ανακαλύψαμε από αυτήν τη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μια αμυντική βιομηχανία που έχει σχεδιαστεί για να βγάζει χρήματα, αλλά στην πραγματικότητα δεν παράγει κανένα οπλικό σύστημα που να είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό στην μάχη σημείωσε ο Larry Johnson
Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το HIMARS αποδείχθηκε ανεπαρκώς αποτελεσματικό κατά των ρωσικών στρατευμάτων όταν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιχείρησαν να τους προκαλέσουν ζημιά.
Και τα τανκς Abrams δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο τέλμα που χαρακτηρίζει το ουκρανικό θέατρο επιχειρήσεων, πρόσθεσε ο Larry Johnson.
«Η σύγκρουση πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση από τη δυτική προοπτική», κατέληξε ο Larry Johnson.

Το ΝΑΤΟ εισέβαλε στη Ρωσία

Το ΝΑΤΟ πράγματι εισέβαλε στο έδαφος της περιοχής του Kursk μέσω της Ουκρανίας, δήλωσε ο Larry Johnson.
Για να καθορίσει τι συμβαίνει στην Ουκρανία, ο Larry Johnson ανέφερε μια εναλλακτική κατάσταση κατά την οποία μεξικανικά στρατεύματα, με την υποστήριξη της Ρωσίας, εισέβαλαν στο έδαφος των ΗΠΑ.
«Θα το θεωρούσαμε πράξη πολέμου, όχι μια στρατιωτική ειδική επιχείρηση, αλλά έναν πόλεμο.
Θα αρχίζαμε να καταστρέφουμε το Μεξικό» τόνισε ο Larry Johnson.
Για να καταστεί κατανοητή η μοίρα της Ουκρανίας, ο εμπειρογνώμονας υπενθύμισε επίσης το τεράστιο στρατιωτικό και οικονομικό δυναμικό της Ρωσίας, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες των Ηνωμένων Πολιτειών και της ΕΕ να εφοδιάσουν το καθεστώς του Κιέβου με όπλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης