Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καταιγιστικός Kennedy: Στηρίζω τον Trump λόγω της στάσης του στο Ουκρανικό - Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν και φιμώνουν τα ΜΜΕ

Καταιγιστικός Kennedy: Στηρίζω τον Trump λόγω της στάσης του στο Ουκρανικό - Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν και φιμώνουν τα ΜΜΕ
«Οι Δημοκρατικοί ανέφεραν το όνομα Trump 147 φορές στο συνέδριό τους» -«Τον μισούν πραγματικά»
Τη ματαίωση της καμπάνιας του για την προεδρία των ΗΠΑ και τη στήριξή του στον υποψήφιο Ρεπουμπλικανό Donald Trump ανακοίνωσε κι επίσημα ο Robert Kennedy Jr το βράδυ της Παρασκευής 23/8.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Kennedy, ο οποίος είχε αρχικά κατέλθει στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, οι λόγοι για τους οποίους δίνει τη στήριξή του στον Trump είναι «η ελευθερία του λόγου, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο πόλεμος στα παιδιά μας».

Η εκστρατεία μου ματαιώνεται, δεν τερματίζεται

Μετέπειτα ο Kennedy Jr τόνισε ότι το όνομά του θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια πολλών πολιτειών, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, διευκρινίζοντας ότι η εκστρατεία του τερματίζεται, αλλά ματαιώνεται.
«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι δεν τερματίζω την εκστρατεία μου. Απλώς την αναστέλλω - δεν το τελειώνω», εξήγησε.
«Το όνομά μου θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο στις περισσότερες πολιτείες. Εάν ζείτε σε μια μπλε πολιτεία, μπορείτε να με ψηφίσετε χωρίς να βλάψετε ή να βοηθήσετε τον πρόεδρο Trump ή τον αντιπρόεδρο Haris», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας: «Σε περίπου 10 πολιτείες πεδίου μάχης, όπου η παρουσία μου στέκεται ως εμπόδιο, θα αφαιρέσω το όνομά μου και έχω ήδη ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία και προτρέπω τους ψηφοφόρους να μην με ψηφίσουν».

Οι Δημοκρατικοί ανέφεραν το όνομα Trump 147 φορές στο συνέδριό τους - Τον μισούν πραγματικά

«Εκεί στο Σικάγο [εκεί διεξάγεται το συνέδριο των Δημοκρατικών], μια σειρά από Δημοκρατικούς ομιλητές ανέφεραν τον Donald Trump 147 φορές μόλις την πρώτη μέρα», τόνισε ο Kennedy καταφερόμενος κατά του κόμματος του πατέρα και του θείου του.
«Ποιος χρειάζεται μια πολιτική όταν έχεις να μισείς τον Trump.. Αντίθετα, στο συνέδριο του RNC, ο πρόεδρος Biden αναφέρθηκε μόνο δύο φορές σε τέσσερις ημέρες… Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πώς το Δημοκρατικό Κόμμα διεξάγει τις εσωτερικές του υποθέσεις ή διευθύνει τους υποψηφίους του, πόσο μάλλον… καταφεύγει στη λογοκρισία και τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και τον οπλισμό του τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες», πρόσθεσε.

Σε ένα έντιμο σύστημα θα ήμουν πρόεδρος των ΗΠΑ

«Τώρα σε ένα έντιμο σύστημα, πιστεύω ότι θα είχα κερδίσει τις εκλογές», συνέχισε ο RFK Jr.
«Ο πατέρας μου και ο θείος μου ευδοκιμούσαν σε ένα σύστημα… με ανοιχτές συζητήσεις με δίκαιες προκριματικές εκλογές, με μια τακτικά προγραμματισμένη συζήτηση με δίκαιες προκριματικές εκλογές και με πραγματικά ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, αμόλυντα από την κυβερνητική προπαγάνδα και τη λογοκρισία. Σε ένα σύστημα ακομματικών δικαστηρίων και εκλογικών επιτροπών, όλα θα ήταν διαφορετικά», κατέληξε ο Kennedy.

Από αντιιμπεριαλιστικό κόμμα, οι Δημοκρατικοί έγιναν κόμμα του πολέμου, του κεφαλαίου και της διαφθοράς

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Kennedy σημείωσε ότι το Δημοκρατικό Κόμμα ήταν το «σπίτι» του από μικρό παιδί.
Ήταν «το κόμμα του πατέρα μου, του θείου μου, το κόμμα στο οποίο ορκίστηκα τη δική μου πίστη, πριν καν φτάσω σε ηλικία για να ψηφίσω».
Υπενθύμισε, άλλωστε, ότι οι Δημοκρατικό μάχονταν «ενάντια στον αυταρχισμό, στη λογοκρισία, στην αποικιοκρατία, στον ιμπεριαλισμό και τους άδικους πολέμους. Ήμασταν το κόμμα της εργασίας».
Κατά τον Κένεντι, αυτό άλλαξε τα τελευταία χρόνια: «Είχε γίνει το κόμμα του πολέμου, της λογοκρισίας, της διαφθοράς, των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, της μεγάλης τεχνολογίας... και του μεγάλου χρήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης