Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία: Βίαζε μαζί με δεκάδες άντρες επί μία 10ετία τη σύζυγό του αφού τη νάρκωνε

tags :
Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία: Βίαζε μαζί με δεκάδες άντρες επί μία 10ετία τη σύζυγό του αφού τη νάρκωνε
Η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού τουλάχιστον από 72 άνδρες
Έναν απίστευτο εφιάλτη ξαναζεί στις αίθουσες του δικαστηρίου μια γυναίκα από τη Γαλλία, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σύζυγό της, ο οποίος αφού τη νάρκωνε, έβαζε δεκάδες αγνώστους να την κακοποιούν σεξουαλικά.
Ειδικότερα, η γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού τουλάχιστον από 72 άνδρες ενώ ήταν αναίσθητη, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία και αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.
Η αστυνομία μέτρησε συνολικά 92 βιασμούς από 72 άνδρες, 51 από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν και δικάζονται με τον κύριο ύποπτο ο οποίος ήταν υπάλληλος της γαλλικής εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας EDF.
Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τον κατηγορούμενο τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν τον έπιασε ένας φύλακας ασφαλείας να τραβάει κρυφά βίντεο κάτω από τις φούστες τριών γυναικών σε εμπορικό κέντρο.
Η αστυνομία δήλωσε ότι βρήκε στον υπολογιστή του εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με τη σύζυγό του, εμφανώς αναίσθητη, κυρίως σε εμβρυακή στάση.
Οι εικόνες φέρονται να δείχνουν δεκάδες βιασμούς στο σπίτι του ζευγαριού στο Mazan, χωριό 6.000 κατοίκων 20 μίλια έξω από την Αβινιόν στην Προβηγκία.
Οι ερευνητές βρήκαν συνομιλίες σε ιστότοπο, που έκλεισε η αστυνομία, στις οποίες στρατολογούσε αγνώστους για να έρθουν στο σπίτι τους και να συνευρεθούν με τη σύζυγό του.
Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε στους ερευνητές ότι έδινε στη σύζυγό του ισχυρά ηρεμιστικά, ιδίως το Temesta, ένα φάρμακο που μειώνει το άγχος.

Η αρχή της κακοποίησης

Η κακοποίηση ξεκίνησε το 2011, όταν το ζευγάρι ζούσε κοντά στο Παρίσι, και συνεχίστηκε αφού μετακόμισαν στο Μαζάν δύο χρόνια αργότερα.
Ο σύζυγος συμμετείχε στους βιασμούς, τους βιντεοσκοπούσε και ενθάρρυνε τους άλλους άνδρες χρησιμοποιώντας εξευτελιστικές εκφράσεις, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.
Στους κατηγορούμενους βιαστές περιλαμβάνονταν οδηγός ανυψωτικού μηχανήματος, ένας αξιωματικός της πυροσβεστικής, ένας CEO εταιρείας και ένας δημοσιογράφος.
Κάποιοι ήταν ελεύθεροι, άλλοι παντρεμένοι ή διαζευγμένοι και κάποιοι οικογενειάρχες. Οι περισσότεροι συμμετείχαν μόνο μία φορά, αλλά μερικοί συμμετείχαν έως και έξι φορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης