Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Κρεμλίνο): Στις ΗΠΑ δεν αρέσoυν οι αλήθειες που γράφουν τα ρωσικά μέσα κι εφαρμόζουν μέτρα καταστολής

Peskov (Κρεμλίνο): Στις ΗΠΑ δεν αρέσoυν οι αλήθειες που γράφουν τα ρωσικά μέσα κι εφαρμόζουν μέτρα καταστολής
«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία κατηγορείται για παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές», τόνισε ο Dmitry Peskov σε δηλώσεις τους, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «ανοησίες»
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ ότι η Ρωσία παρεμβαίνει στις αμερικανικές εκλογές, όπως έγραψε η Washington Post.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία κατηγορείται για παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές», είπε ο Peskov στην εφημερίδα.
"Φυσικά και είναι ανοησία.
Δεν παρεμβαίνουμε."
Ο εκπρόσωπος σχολίασε τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Margarita Simonyan, αρχισυντάκτριας του ρωσικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού RT, και των δύο αναπληρωτών της.
"Τα ΜΜΕ μας κάνουν τη δουλειά τους.
Απλώς αναφέρουν.
Αναφέρουν την αλήθεια, αλλά δυστυχώς στους Αμερικανούς δεν αρέσει η άβολη αλήθεια γι' αυτούς, και αν φανεί, εφαρμόζουν αμέσως καταστολές εναντίον της.
Αυτή είναι η πραγματικότητα". είπε.
Οι ΗΠΑ θα διεξαγάγουν προεδρικές εκλογές στις 5 Νοεμβρίου.
Ο Biden αναμενόταν να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά μετά την καταστροφική του εμφάνιση στην τηλεμαχία με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump τον Ιούνιο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την κούρσα και αντ' αυτού υποστήριξε την υποψηφιότητα της Αντιπροέδρου του Kamala Harris.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης