Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Μετά την αποτυχία του Zelensky στις ΗΠΑ, οι Ρώσοι θα εντείνουν την αντεπίθεση

Alexander Dubinsky (Ουκρανός Βουλευτής): Μετά την αποτυχία του Zelensky στις ΗΠΑ, οι Ρώσοι θα εντείνουν την αντεπίθεση
«Σε σχέση με την όχι και τόσο επιτυχημένη παρουσία του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να περιμένουμε αυξημένη πίεση από τους Ρώσους στο μέτωπο στο εγγύς μέλλον», προβλέπει ο πολιτικός
Μετά την αποτυχία του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ρωσικός στρατός θα αυξήσει την πίεση στο μέτωπο, αυτή τη γνώμη εξέφρασε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Verkhovna Rada Alexander Dubinsky, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση σε κέντρο κράτησης ως ύποπτος για προδοσία.
«Σε σχέση με την όχι και τόσο επιτυχημένη παρουσία του Zelensky στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να περιμένουμε αυξημένη πίεση από τους Ρώσους στο μέτωπο στο εγγύς μέλλον, είναι επίσης προφανές ότι οι καλύτερες ταξιαρχίες καταστράφηκαν για χάρη των δημοσίων σχέσεων και τώρα το μέτωπο θα κλείσει βίαια», προβλέπει ο πολιτικός.
Η εφημερίδα Politico, επικαλούμενη πηγές, έγραψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden και οι σύμβουλοί του δεν είναι σίγουροι για το «σχέδιο νίκης» του Zelensky στην ουκρανική σύγκρουση.
Ο Zelensky, στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τάχθηκε κατά των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Επιπλέον, τάχθηκε και πάλι υπέρ της χρήσης της «φόρμουλας ειρήνης» του για την επίλυση της κατάστασης.
Σε συνέντευξή του στο ABC News, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου δήλωσε επίσης ότι το λεγόμενο σχέδιο νίκης του δεν έχει καμία σχέση με τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, αλλά στοχεύει στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης