Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bαρβαρότητα στη Sudzha του Kursk - Ουκρανοί στρατιώτες κρατούν αιχμαλώτους άμαχους πολίτες σε ... οικοτροφείο

Bαρβαρότητα στη Sudzha του Kursk - Ουκρανοί στρατιώτες κρατούν αιχμαλώτους άμαχους πολίτες σε ... οικοτροφείο
H πληροφορία επιβεβαιώνεται από βίντεο που κινηματογραφήθηκαν από τις ίδιες τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και εν συνεχεία κυκλοφόρησε ευρέως
Μαχητές του ουκρανικού στρατού συνελήφθησαν από τον ρωσικό στρατό να κρατούν αθώους πολίτες αιχμαλώτους στο Kursk, και πιο συγκεκριμένα στο οικοτροφείο της Sudzha.
Το εκπαιδευτικό ίδρυμα βρίσκεται στην περιφέρεια του Kursk, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η παράνομη εισβολή του ουκρανικού στρατού στις 6 Αυγούστου.
«Έχουμε ένα οικοτροφείο στην πόλη Sudzha και πραγματικά κρατούν κόσμο εκεί πέρα», επεσήμανε σχετικά με το περιστατικό ο επικεφαλής της ομώνυμης περιφέρειας, Aleksandr Bogachev.
Μάλιστα, αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται από βίντεο που κινηματογραφήθηκαν από τις ίδιες τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και εν συνεχεία κυκλοφόρησε ευρέως.
Ο Bogachev δεν γνωρίζει ακόμη εάν υπάρχουν άλλα παρόμοια ιδρύματα στην περιοχή της Sudzha, όπου Ουκρανοί στρατιώτες κρατούν πολίτες από την περιοχή του Kursk.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αποκαλύφθηκε πως στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) και μισθοφόροι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρο να πυροβολούν αδιακρίτως αθώους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης