Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκοτώθηκε ο καλύτερος Τσετσένος πολεμιστής στην Ουκρανία – Alaudinov (Akhmat): Έχασα τον αδελφό μου, ήταν ανώτερος όλων

Σκοτώθηκε ο καλύτερος Τσετσένος πολεμιστής στην Ουκρανία – Alaudinov (Akhmat): Έχασα τον αδελφό μου, ήταν ανώτερος όλων
Ο Alaudinov, συνεργάτης του προέδρου της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov, αποκάλεσε τον νεκρό «αγαπημένο αδελφό» και σημείωσε ότι ο στρατιώτης ήταν ο καλύτερος μαχητής από όλους όσους γνωρίζει
Ένας μαχητής με το διακριτικό Killer (σ.σ. δολοφόνος) σκοτώθηκε στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, έκανε γνωστό ο διοικητής της μονάδας των ειδικών δυνάμεων Akhmat, υποστράτηγος Apti Alaudinov.
Ο Alaudinov, συνεργάτης του προέδρου της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov, αποκάλεσε τον νεκρό «αγαπημένο αδελφό» και σημείωσε ότι ο στρατιώτης ήταν ο καλύτερος μαχητής από όλους όσους γνωρίζει.
Ο Alaudinov δημοσίευσε ένα αρχείο βίντεο με τον Killer στο κανάλι του στο Telegram.
Στο βίντεο φαίνεται ο στρατιωτικός με στολή και όπλο στα χέρια να οδηγεί κατά μήκος χωματόδρομου τεθωρακισμένο όχημα, πιθανώς στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Ο Alaudinov δεν διευκρίνισε πότε σκοτώθηκε ο Killer, ούτε διευκρίνισε τις συνθήκες του θανάτου του.

Οι Ρώσοι καταλαμβάνουν προπύργια των Ουκρανών στο Kursk

Στις 10 Οκτωβρίου, ο υποστράτηγος Apti Alaudinov είπε επίσης ότι τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν πολλά προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Kursk.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ρωσικός στρατός προκάλεσε σοβαρές απώλειες στον εχθρό στην κατεύθυνση Sudzha.
Νωρίτερα, ο Alaudinov είπε πως κατά τη διάρκεια της εισβολής στην περιοχή του Kursk, ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποίησε περισσότερα από 200 τανκς και πάνω από 400 τεθωρακισμένα οχήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης