Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενισχύει την θυγατρική της επενδυτική η UBS – Κάνει νέες προσλήψεις

tags :
Ενισχύει την θυγατρική της επενδυτική η UBS – Κάνει νέες προσλήψεις
Προσλήψεις προσωπικού σχεδιάζει η UBS. H ελβετική τράπεζα ενέταξε στο ανθρώπινο συναμικό της για το έτος 2010 168 άτομα στην επενδυτική της θυγατρική.
Η UBS ακολουθεί φθίνουσα πορεία ως προς την επενδυτική της στρατηγική και υπάρχει βούληση αυτό να αλλάξει με την πρόσληψη και για τη νέα χρονιά 170 άτομων, τα οποία και πάλι θα απασχοληθούν στο επενδυτικό παρακλάδι του ελβετικού τραπεζικού και συμβουλευτικού ιδρύματος.
Η UBS ψάχνει άτομα γνώστες του περιβάλλοντος της ευρωζώνης, κυρίως για την Ισπανία και τη Γαλλία καθώς και για τη Ρωσία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αναπληρωτή επικεφαλής διαχείρισης ανθρώπινων πόρων της τράπεζας, Liam Beere, ο οποίος έχει αναλάβει και το πρόγραμμα εμπλουτισμού του ανθρώπινου δυναμικού με νέα άτομα.
Ο Beere εξέφρασε πρόσφατα την ικανοποίησή του για τις προσλήψεις του 2010 και τα άτομα που τελικά επελέγησαν για τις θέσεις και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ποιότητα των προσλαμβανομένων και του 2011 θα είναι ανάλογη. Άλλωστε, οι 10 από τους 168 που προσελήφθησαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους ήταν άτομα που κατείχαν επιτελικές θέσεις σε ανταγωνιστικές τράπεζες.
Η UBS έχασε τα τελευταία δύο χρόνια το ρόλο της ως χρηματοπιστωτική συμβουλευτική υπηρεσία σε αρκετές εταιρείες εν μέρει λόγω περικοπών δαπανών από πλευράς των εταιρειών όμως ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Oswald Gruebel πιστεύει ότι με την ενίσχυση του επενδυτικού κομματιού της ελβετικής τράπεζας, οι πελάτες θα επιστρέψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης