Τελευταία Νέα
Διεθνή

Goldman Sachs: Πιθανή χορήγηση bonus, εν μέσω εορταστικού κλίματος

tags :
Goldman Sachs: Πιθανή χορήγηση bonus, εν μέσω εορταστικού κλίματος
Bonus ενδέχεται να χορηγήσει η Goldman Sachs σε υπαλλήλους της, που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά, συναρτήσει, βέβαια, με τα μελλοντικά της κέρδη και, παράλληλα, με την απόδοση της μετοχής της.
Φαίνεται πως το εορταστικό κλίμα επηρέασε την μεγάλη τράπεζα, η οποία ήδη θα μπορούσε να καταταχθεί ως 2η καλύτερη στη Wall για το έτος που φεύγει. Τα bonus, τα οποία πρόκειται να δώσει σε στελέχη της η Goldman Sachs συνδέονται με ποικιλία οικονομικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων –καθαρών και μη- και της απόδοσης ιδίων κεφαλαίων, καθώς και του εύρους της αποδοτικότητας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η τράπεζα, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Τα bonus συνίστανται σε μετρητά, τίτλους μετοχών ή χρεογράφων, καθώς και σε λοιπούς συναφείς τίτλους, οι οποίοι φέρουν διατάξεις που επιτρέπουν την ακύρωση ή την επιστροφή τους.
«Το σχέδιο αυτό είναι ένα εργαλείο, το οποίο η επιτροπή αποζημιώσεων μπορεί να χρησιμοποιήσει για την περαιτέρω ευθυγράμμιση στα κίνητρα των αποζημιώσεων με μακροπρόθεσμη απόδοση», επισημαίνει ο Stephen Cohen, εκπρόσωπος της Goldman Sachs. Το σχέδιο αυτό στοχεύει στην επιβεβαίωση της σταθερότητας του σκελετού του τομέα των αποζημιώσεων και συνάδει με την ασφάλεια και την ευρωστία της επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης