Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΟΠΑΠ: Πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών

tags :
ΟΠΑΠ: Πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών
Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2014
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασε σήμερα ο ΟΠΑΠ.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε περισσότερα από 10 χιλ. παιδιά ηλικίας 7-10 ετών.
Σκοπός του ΟΠΑΠ είναι να φέρει περισσότερα παιδιά κοντά στο αθλητισμό και να θέσει νέα δεδομένα στην αθλητική εκπαίδευση.
Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας σε αξίας όπως ευγενή άμιλλα, σεβασμός και ομαδικότητα.
Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου ΟΠΑΠ.
Βασίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA.
Ακολουθώντας μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία αξιολόγησης τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν στις 4 Φεβρουαρίου του 2015, θα επιλεγούν 125 ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου, οι οποίες θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών.
Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι 23 Δεκεμβρίου 2014, από ποδοσφαιρικά σωματεία που είναι μέλη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της περιφέρειας τους.
Οι ακαδημίες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα επωφελούνται από στήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους και διατροφολόγους, καθώς και ασφαλιστική κάλυψη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης