Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Απόβαση στην Τουρκία για την JPA International του Ανδρέα Πάτση

Απόβαση στην Τουρκία για την JPA International του Ανδρέα Πάτση
Ο Aνδρέας Πάτσης και η JPA international φαίνεται να επεκτείνουν διαρκώς τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, θέτοντας ως στρατηγικό στόχο της εταιρείας την περαιτέρω διείσδυση στην αγορά της Τουρκίας
Ο διακεκριμένος και έμπειρος νομικός Ανδρέας Πάτσης είναι πρόεδρος της JPA International και ακολουθεί μια επιτυχημένη πορεία... που πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα.
Πρόσφατα, ο Πρόεδρος της JPA International πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τον Dr. Kadri Süreyya Özdener, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Yesil Enerji Sistemleri, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.
Η συνάντηση είχε ως στόχο την εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων συνεργασίας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η Yesil Enerji Sistemleri αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της καινοτομίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εστιάζοντας στην ανάπτυξη τεχνολογιών αιολικής και ηλιακής ενέργειας, αποθήκευσης ενέργειας μέσω μπαταριών, καθώς και έξυπνων δικτύων.

patsis_1_1.JPG
Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της δυναμικής εταιρείας Yüzerges, οι δύο ηγέτες συζήτησαν εκτενώς τις δυνατότητες συνεργασίας και κοινών έργων στον κλάδο της βιώσιμης ενέργειας.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Ανδρέας Πάτσης δήλωσε: «Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπουμε το πρωτοποριακό έργο που επιτελεί η Yesil Enerji Sistemleri.
Η συνεργασία με καινοτόμους συνεργάτες όπως ο Dr. Özdener και η ομάδα του είναι το κλειδί για να επιταχύνουμε την επέκτασή μας σε νέες αγορές συντελώντας ταυτόχρονα προς ένα βιώσιμο, καθαρό ενεργειακό μέλλον».
Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη σημαντικών προοπτικών συνεργασίας, καθώς οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην εύρεση νομικών και τεχνολογικών λύσεων που θα επιταχύνουν τη μετάβαση προς μια βιώσιμη και πράσινη ενεργειακή πραγματικότητα.
Η επίσκεψη αυτή αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση των διεθνών συνεργασιών που επιδιώκει η JPA International αντλώντας νέο επιχειρηματικό πελατολογιο από τον κλάδο της ενέργειας, με κοινό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός πράσινου ενεργειακού μέλλοντος.
patsis_2_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης