Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μπαράζ παραιτήσεων από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας μετά την εξαγορά από τη Eurobank

Μπαράζ παραιτήσεων από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας μετά την εξαγορά από τη Eurobank
Στα 4 ανέρχονται τα μέλη του ΔΣ της Τράπεζας που υπέβαλαν την παραίτησή τους
Τέταρτο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας παραιτείται μετά την εξαγορά από την Eurobank.
Συγκεκριμένα, ο Ανεξάρτητος Εκτελεστικός Διοικητικός Σύμβουλος Marco Comastri ενημέρωσε την Τράπεζα ότι θα παραιτηθεί πριν την έναρξη της ψηφοφορίας της 50ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.
Προηγήθηκε το πρωί η παραίτηση του μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Τράπεζας Μάριου Μαραθεύτη με άμεση ισχύ.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο την παραίτηση του John Gregory Iossifidis από το Διοικητικό της Συμβούλιο.
Ενώ στις 5 Αυγούστου είχε ανακοινωθεί η παραίτηση τοy Μη Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας Χρίστου Θεμιστοκλέους, με άμεση ισχύ.
Η 50η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας θα πραγματοποιηθεί, όπως είχε ανακοινωθεί, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Τράπεζας, τυχόν υποψηφιότητες για τη θέση του διοικητικού συμβούλου της Τράπεζας μπορούν να υποβληθούν από τους Μετόχους τις 4 Αυγούστου 2024 έως το κλείσιμο των εργασιών (2:30 μ.μ. ώρα Κύπρου) στις 30 Αυγούστου 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης