Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Αιματηρό επεισόδιο στην Αδριανούπολη: Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ Έλληνα πολίτη - «Προκάλεσε χάος»

Αιματηρό επεισόδιο στην Αδριανούπολη: Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ Έλληνα πολίτη - «Προκάλεσε χάος»
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Αδριανούπολης, το περιστατικό συνέβη στο τελωνείο της Ύψαλα, στα σύνορα με το ελληνικό τελωνείο.
Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν Έλληνα πολίτη σημειώθηκε στην Αδριανούπολη, στην Τουρκία, όπως ανακοινώθηκε από τον κυβερνήτη της περιοχής.
Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε στις ελληνικές Aρχές, ενώ σχετική ενημέρωση δόθηκε και στον Έλληνα πρόξενο στην Αδριανούπολη.
Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της Αδριανούπολης, το περιστατικό συνέβη κοντά στο τελωνείο της Ύψαλα, στα σύνορα με το ελληνικό τελωνείο.
Σύμφωνα με το αφήγημα των τουρκικών αρχών, o Έλληνας οδηγός φέρεται να χτύπησε με το όχημά του έναν Τούρκο μοτοσικλετιστή.
Στη συνέχεια, προσπαθώντας να διαφύγει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με φορτηγό και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, προκαλώντας χάοςΚατόπιν, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών, κρατώντας αιχμηρό αντικείμενο.
Τότε, oι αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα και, επειδή ο άνδρας δεν σταμάτησε, τον πυροβόλησαν στο πόδι....
Στη δήλωση που έκανε ο διοικητής της Αδριανούπολης για το θέμα, «Ο κρατούμενος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για υγειονομικούς ελέγχους και δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Eυχόμαστε ο πολίτης μας να γίνει σύντομα καλά».
Παράλληλα προσκλήθηκε ο Έλληνας Πρόξενος στην Αδριανούπολη, που ενημερώθηκε αναλυτικά η απαραίτητη δικαστική και διοικητική έρευνα για το συμβάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης