Διεθνή

Πήρε θέση η… Taylor Swift – Ψηφίζει Kamala Harris

Πήρε θέση η… Taylor Swift – Ψηφίζει Kamala Harris
Η Swift υπέγραψε την ανάρτηση: «Taylor Swift, Childless Cat Lady», παραπέμποντας στα σχόλια του JD Vance, αντιπροέδρου αντιπροέδρου του Trump, ότι η Αμερική διοικούνταν από «άτεκνες γατο- κυρίες»
Στην Kamala Harris έδωσε την υποστήριξή της η Taylor Swift, για την επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, δίνοντας τέλος στις επί μήνες εικασίες σχετικά με το ποιον θα μπορούσε να υποστηρίξει η μεγαλύτερη ποπ σταρ του κόσμου.
«Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα σε αυτή τη χώρα εάν μας οδηγεί η ηρεμία και όχι το χάος», ανάρτησε η Swift στο Instagram, λίγες στιγμές μετά το τέλος του debate μεταξύ της αντιπροέδρου και του Ρεπουμπλικανό αντιπάλου της Donald Trump.
Η Swift είπε ότι η πρόσφατη κοινοποίηση μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Trump που ισχυριζόταν ψευδώς ότι τον είχε υποστηρίξει, την ώθησε να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της για ψήφο.
«Πραγματικά δημιούργησε τους φόβους μου για την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους της διάδοσης παραπληροφόρησης.
Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ ξεκάθαρη», είπε.
Η Swift υπέγραψε την ανάρτηση: «Taylor Swift, Childless Cat Lady», παραπέμποντας στα σχόλια του JD Vance, αντιπροέδρου αντιπροέδρου του Trump, ότι η Αμερική διοικούνταν από «άτεκνες γατο- κυρίες».
Η 34χρονη τραγουδίστρια έχει τρεις γάτες και δεν έχει παιδιά.
Υποστήριξε τον Πρόεδρο Joe Biden και την Harris το 2020 και υποστήριξε δημόσια τον υποψήφιο των Δημοκρατικών στην κούρσα για τη Γερουσία του Τενεσί το 2018.
Η Harris έχει κερδίσει την υποστήριξη άλλων μεγάλων διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της Beyoncé, η οποία ενέκρινε τη χρήση του τραγουδιού της «Freedom» σε διαφημίσεις, καθιστώντας το ένα ανεπίσημο τραγούδι της καμπάνιας.
Η Beyoncé έστειλε ένα αίτημα παύσης και παραίτησης στην εκστρατεία του Trump αφού δημοσίευσε ένα βίντεο χρησιμοποιώντας το «Freedom», σύμφωνα με το Rolling Stone.
Η Swift είναι από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς, γεγονός που την καθιστά στόχο δεξιών θεωριών συνωμοσίας, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι συμμετείχε σε μια συνωμοσία για να παραμείνει ο Biden στον Λευκό Οίκο.
Τον περασμένο μήνα, η Swift αναγκάστηκε να ακυρώσει τρεις συναυλίες στην Αυστρία αφού οι αρχές αποκάλυψαν μια ισλαμιστική τρομοκρατική συνωμοσία για επίθεση στους θαυμαστές της στο σόου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης