Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι ανακατέλαβαν 10 οικισμούς στο Kursk – Οι Ουκρανοί έχουν χάσει 12.500 στρατιώτες και 895 τεθωρακισμένα

Οι Ρώσοι ανακατέλαβαν 10 οικισμούς στο Kursk – Οι Ουκρανοί έχουν χάσει 12.500 στρατιώτες και 895 τεθωρακισμένα
Μόνο την τελευταία ημέρα, το Κίεβο έχασε έως και 300 στρατιώτες και 24 τεθωρακισμένα συμπεριλαμβανομένων πέντε τανκς, στην περιοχή
Στις 6 Αυγούστου, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με στόχο την κατάληψη εδαφών στην περιοχή του Kursk αλλά η προέλασή τους σταμάτησε, δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Valery Gerasimov.
Η βόρεια ρωσική ομάδα μάχης απελευθέρωσε 10 οικισμούς στην περιοχή του Kursk μέσα σε δύο ημέρες, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας (MoD).
«Κατά τη διάρκεια επιθετικών ενεργειών από μονάδες της βόρειας ομάδας μάχης, μέσα σε δύο ημέρες απελευθερώθηκαν 10 οικισμοί: Apanasovka, Byakhovo, Vishnevka, Viktorovka, Vnezapnoye, Gordeevka, Krasnooktyabrskoye, Obukhovka, Snagost.
Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθετικές ενέργειες για την εξάλειψη των Ουκρανών, που εισέβαλαν στο Kursk.
Συνολικά, κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην κατεύθυνση του Kursk, η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 12.500 στρατιώτες (νεκροί, τραυματίες), 101 άρματα μάχης, 42 οχήματα μάχης πεζικού, 83 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 669 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 410 αυτοκίνητα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Μόνο την τελευταία ημέρα, το Κίεβο έχασε έως και 300 στρατιώτες και 24 τεθωρακισμένα συμπεριλαμβανομένων πέντε τανκς, στην περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης