Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Καρεκλοκένταυρος ετών 35, το σίριαλ τελείωσε - Έχει δύο δρόμους

Βολές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Καρεκλοκένταυρος ετών 35, το σίριαλ τελείωσε - Έχει δύο δρόμους
Ο Χρ. Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που στις εσωκομματικές εκλογές επανεκλεγεί ο κ. Κασσελάκης.
Σχετικά Άρθρα
"Το σίριαλ ενός έτους που λέγεται “καρεκλοκένταυρος ετών 35” τελείωσε. Αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι το μόνο που ενδιέφερε τον κ. Κασσελάκη ήταν η καρέκλα του, η χρηματοδότηση από το κράτος για το κόμμα και η περιουσία του κόμματος και αυτά αποδείχτηκαν", δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρ. Σπίρτζης.
Ο κ. Σπίρτζης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας στην ΕΡΤ, λέγοντας ότι "απέδειξε ότι δεν αγαπάει το κόμμα του, δεν έχει κανένα συναισθηματισμό γιατί ποτέ δεν ανήκε σε αυτή την παράταξη. Απέδειξε ότι τον ενδιέφερε η καρέκλα του, γιατί κανένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα είχε περάσει μία μορφή εναντίον του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του. Δεν γίνεται αυτό. Οποιουδήποτε κόμματος η Κεντρική Επιτροπή για να καταθέσει μομφή ενάντια στον πρόεδρό του σημαίνει ότι έχει παρεκλείνει απίστευτα".
Μάλιστα, υποστήριξε ότι όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει μορφή και είναι πρόεδρος κόμματος έχει δύο δρόμους, ο ένας είναι να κάνει δικό του κόμμα, ο δεύτερος είναι να δώσει αξιοπρεπώς τη μάχη μέσα στο κόμμα του.
"Εδώ βλέπουμε τραμπικές συμπεριφορές, όπως αυτά που ζήσαμε πριν λίγες μέρες, οι οποίες υποκινήθηκαν πριν", τόνισε.
Πρόσθεσε πως "είναι ήδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, έχω κάνει εγώ καταγγελία. Κάθε εβδομάδα που περνάει φροντίζει να τσαλαπατάει το καταστατικό".
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που στις εσωκομματικές εκλογές επανεκλεγεί ο κ. Κασσελάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης