
Μετά τα εμετικά σχόλια (και) για την κ. Μαρία Καρυστιανού
Μέλη της ομάδας έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο πρώην βουλευτής.
«Ψαριανέ σίχαμα θα πνιγείς στον εμετό σου», έγραψαν χαρακτηριστικά με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει ο Γρηγόρης Ψαριανός για το δυστύχημα των Τεμπών.
Ο Ψαριανός ανάρτησε φωτογραφίες στο Facebook από την παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του.
«Οι Αρχές γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, έχουν όλα τα στοιχεία, όλες τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των εκλεκτών αυτών Ελλήνων συμπατριωτών μας και φαντάζομαι δεν θα τούς ενοχλήσουν στο έργο τους, που είναι ο αγώνας τους για μια καλύτερη ζωή.
Άλλωστε αυτές οι “κοινωνικές παρεμβάσεις” τών εν λόγω είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμες και αναζωογονητικές για την Δημοκρατία μας, την οποία περιφρουρούν και υπερασπίζονται ούτως ώστε να μην κινδυνέψει από διάφορους παραβατικούς, φασίστες, νεοναζί και άλλους ψυχοπαθείς που την επιβουλεύονται.
Απόψε το βράδυ διέβην τον Ρουβίκωνα», έγραψε.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών