Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτογραφίες με ναζιστικούς χαιρετισμούς και στολές της «Κου Κλουξ Κλαν» στους υπολογιστές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Φωτογραφίες με ναζιστικούς χαιρετισμούς και στολές της «Κου Κλουξ Κλαν» στους υπολογιστές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Αποκαλυπτικά τα ευρήματα των αρχών
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα ευρήματα από τους κατασχεθέντες ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρη, Γ. Γερμενή, Γ. Λαγού και Ν. Μιχαλολιάκου.
Ειδικότερα, μεταξύ των ευρημάτων, συγκαταλέγονται ναζιστικοί χαιρετισμού, στολές της αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν και βίντεο από τις ορκωμοσίες των νέων μελών της Χρυσής Αυγής.
«Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας» φέρεται να αναφέρει ένας εκ των εγγραφέντων μελών.
«Όσοι γκρινιάζουν αλλά αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ, είναι σκουλήκια και αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, τότε δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό» διαμηνύει ένας δεύτερος.
«Ναι, είμαι ναζί. Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς». Υπογραμμίζει ένας τρίτος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης