Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέες αποκαλύψεις για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό - Επιχείρηση κατά αλλοδαπών προστίθεται στη δικογραφία

Νέες αποκαλύψεις για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγό - Επιχείρηση κατά αλλοδαπών προστίθεται στη δικογραφία
Τα SMS στο κινητό του "καίνε" τον βουλευτή
Άκρως αποκαλυπτικά είναι τα μηνύματα μέσω SMS που στάλθηκαν, αλλά και που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγό προ και μετά από το χτύπημα μελών της Χρυσής Αυγής σε στέκι αλλοδαπών στην Ηλιούπολη.
Τα μηνύματα αποδεικνύουν την εμπλοκή του βουλευτή στην ρατσιστική επίθεση με την κωδική ονομασία «συνεργείο» και συμπληρώνουν τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Λαγού, αλλά και σε βάρος άλλων μελών της Χρυσής Αυγής.
Η συγκεκριμένη επίθεση έγινε στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο», που βρίσκεται  στην συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Ηλιούπολη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 30 άτομα με μαύρα ρούχα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, επιτέθηκαν με ρόπαλα και λοστούς στο «Συνεργείο», όπου προξένησαν φθορές, ενώ τραυμάτισαν ελαφρά δύο ανήλικους και έναν ενήλικα που βρίσκονταν εκεί.
Όπως είχαν καταγγείλει οι παρευρισκόμενοι στο «Συνεργείο» οι δράστες φώναζαν συνθήματα για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν με ακροδεξιό περιεχόμενο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης