Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη μέσω του bankingnews για τις offshore του Καρατζαφέρη - «Kαθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη μέσω του bankingnews για τις offshore του Καρατζαφέρη - «Kαθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
Είναι λυπηρό που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως επιλέγει ως τακτική στην πολιτική αντιπαράθεση τη λάσπη
Σηκώνει το γάντι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και με αποκλειστική δήλωσή του στο www.bankingnews.gr, απαντώντας σε έντονο ύφος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, δηλώνει: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
1) Το πόθεν έσχες μου έχει πρόσφατα ελεγχθεί από τους ορκωτούς λογιστές της Βουλής.
2) Είναι δημοσιοποιημένο και εξουσιοδοτώ την οποιαδήποτε αρχή θέλει να ερευνήσει σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό για οποιαδήποτε αδήλωτη κατάθεσή μου, με οποιαδήποτε μορφή.
Είναι λυπηρό που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως επιλέγει ως τακτική στην πολιτική αντιπαράθεση τη λάσπη. Για μια ακόμη φορά θα εκτεθεί. Φαντάζομαι, πάντως, ότι ο κ. Σκουρλέτης θα έχει το θάρρος να μου το πει κατά πρόσωπο και να μην οχυρωθεί και πάλι πίσω από δικαιολογίες τύπου εμπάργκο».

Τι ανέφερε νωρίτερα το www.bankingnews.gr:

Γεωργιάδης - Πλεύρης στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις offshore του Γ. Καρατζαφέρη – Να διερευνηθεί το πόθεν έσχες
Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν και επισήμως οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, Αδ. Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, σε άτυπη ενημέρωση στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, ζήτησε να διερευνηθεί το πόθεν έσχες των δύο βουλευτών.
Με δεδομένη την έρευνα για τα όσα προέκυψαν με τις offshore εταιρείες του Γιώργου Καρατζαφέρη και τη σύνδεσή τους με εξοπλιστικά προγράμματα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ζήτησε οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που υπέγραφαν ερωτήσεις του τότε προέδρου τους Γ. Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά, να ελεγχθούν.
Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, με δεδομένες τις αποκαλύψεις και την έρευνα που γίνεται σε βάρος του προέδρου του ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως ζητά να διεξαχθεί έρευνα στο πόθεν έσχες των δύο πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ και νυν της ΝΔ.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης