Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι επαφές του ΣΥΡΙΖΑ στο City στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας - Στα ύψη οι εσωκομματικές αντιδράσεις

Οι επαφές του ΣΥΡΙΖΑ στο City στο επίκεντρο της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας - Στα ύψη οι εσωκομματικές αντιδράσεις
Στελέχη που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα αναμένεται να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα των επαφών των κ.κ. Σταθάκη και Μηλίου
Η επίσκεψη των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο City του Λονδίνου, οι επαφές που είχαν με τα στελέχη κορυφαίων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και εκπρόσωπους funds θa βρεθούν στο επίκεντρο της αυριανής έκτακτης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Συμφώνα με αποκλειστικές πληροφορίες του bankingnews.gr τα στελέχη που πρόσκεινται στην Αριστερή Πλατφόρμα και την λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση θα θέσουν το θέμα στη συνεδρίαση ζητώντας να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα των επαφών των κ.κ. Σταθάκη και Μηλίου.
Ήδη τα στελέχη της εσωκομματικής Αντιπολίτευσης έχουν ασκήσει σκληρή κριτική με συνεντεύξεις τους ενώ με δημόσιες δηλώσεις δεν κρύβουν τις ενστάσεις τους για την επιλογή της ηγεσίας να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας και επαφής με τους «εκφραστές του κεφαλαίου» ή «τους «λύκους των αγορών» όπως συχνά αποκαλούν τα στελέχη των τραπεζικών και επενδυτικών οίκων.
Στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα παρίστασαι καθώς είναι μέλος της ο υπεύθυνος οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλίος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει να εξηγήσει στους διαφωνούντες τι ακριβώς έγινε στις συνομιλίες που είχε στο Λονδίνο.
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που θα θέσουν –σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- είναι από πότε πραγματοποιούνται χρονικά αυτές οι συναντήσεις και κατά πόσο είχαν ενημερωθεί τα συλλογικά όργανα του κόμματος.
Την Τετάρτη θα συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με αποκλειστικό θέμα την προετοιμασία του κόμματος για την συζήτηση του προϋπολογισμού.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης