Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Χρεοκοπία σημαίνει ότι θα πεθάνουμε από την πείνα – Για γέλια οι προτάσεις της κυβέρνησης

Γεωργιάδης (ΝΔ): Χρεοκοπία σημαίνει ότι θα πεθάνουμε από την πείνα – Για γέλια οι προτάσεις της κυβέρνησης
Το να μείνουμε στο σπίτι μας σαν να μη συμβαίνει τίποτα, όταν την άλλη εβδομάδα μπορεί να βγούμε από το ευρώ είναι υπερβολή είπε ο κ.Γεωργιάδης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τη στάση που τηρεί στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους – δανειστές.
«Η οικονομία καταστρέφεται όσο αυτοί διαπραγματεύονται δήθεν ηρωικά» τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. αναφέροντας πως «οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι για γέλια».
«Χρεοκοπία σημαίνει ότι θα πεθάνουμε στον δρόμο από την πείνα.
Το να μένουμε σπίτι μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα ενώ την άλλη εβδομάδα μπορεί να βγούμε από την Ε.Ε. είναι υπερβολή» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε εντυπωσιακή την χθεσινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
«Ήταν άνθρωποι χωρίς κομματική ταυτότητα, δεν υπήρχε καμιά βρισιά προς κανέναν, ήρεμοι άνθρωποι που κατεβήκαν να στείλουν στον κ. Τσίπρα ένα μήνυμα ότι δεν θέλουν να μας βγάλει από την Ε.Ε.
Δεν κατεβήκαμε για να κάψουμε αλλά για να εκφράσουμε την αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών μας» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης