Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Εφικτός στόχος η αυτοδυναμία – Διαβλέπει νίκη με καθαρή διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς: Εφικτός στόχος η αυτοδυναμία – Διαβλέπει νίκη με καθαρή διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ
Επανέλαβε ότι δεν μπορεί να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. ο πρώην υπ. Επικρατείας
Την εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει με καθαρή διαφορά στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί ούτως ώστε να μην μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».
Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας για τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «μπορούμε να τον κατακτήσουμε και αν δεν τον κατακτήσουμε θα είμαστε τόσο κοντά ούτως ώστε κανένας να μην μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές».
Επίσης, εκτίμησε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα εισέλθουν στη Βουλή και ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι τα δύο κόμματα να συνεργαστούν εκ νέου, σχηματίζοντας παρόμοιο κυβερνητικό συνασπισμό.
Σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί, τόνισε ο κ. Παππάς, ο οποίος επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να υπάρξει μετεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ.
«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη Ν.Δ.».
Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση Φλαμπουράρη, επισήμανε ότι είναι απολύτως επαρκείς και η τεκμηρίωση και οι απαντήσεις του πρώην υπουργού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης