Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έκκληση Γεωργιάδη (ΝΔ) λίγο πριν τη λήξη για την υποβολή υποψηφιότητας - Του λείπουν πέντε υπογραφές

Έκκληση Γεωργιάδη (ΝΔ) λίγο πριν τη λήξη για την υποβολή υποψηφιότητας - Του λείπουν πέντε υπογραφές
«Νομίζω ότι σήμερα (2/10) θα κλείσουμε και θα καταθέσω τις 50 υπογραφές», σημείωσε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης
Πέντε υπογραφές λείπουν από τον Αδ. Γεωργιάδη προκειμένου να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό των 50 και να θέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται στις 18:00. 
«Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.
Το πρωί ο Αδ. Γεωργιάδης εξέφραζε την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό των υπογραφών, ώστε να θέσει και επίσημα εαυτόν υποψήφιο, μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.
Ειδικότερα, σημείωσε, «νομίζω ότι σήμερα θα κλείσουμε και θα καταθέσω τις 50 υπογραφές», προσθέτοντας πως έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 45.
Στη συνέχεια είπε πως «φαίνεται ότι τα στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής θα μου δώσουν την εμπιστοσύνη τους και θα έχουμε μια πολύ ωραία προεκλογική περίοδο».
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Γεωργιάδης γνωστοποίησε ότι δεν ζήτησε υπογραφές από βουλευτές, καθώς εκτίμησε ότι «σε αυτή τη διαδικασία όσο πιο μακριά είναι οι βουλευτές, τόσο το καλύτερο».
Διευκρινίζοντας σημείωσε πως «αφού απευθυνόμαστε στην κοινωνία πρέπει την επομένη αυτής της διαδικασίας να είμαστε πάλι αγαπημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, και ώρα 18:00 λήγει η προθεσμία για την επίσημη κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης